Kalniņa jubilejas koncerta īpašie viesi būs Paukštello un šarmantas aktrises

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ivars Kalniņš, Zane Dombrovska, Dita Lūriņa un Lelde Dreimane
Ivars Kalniņš, Zane Dombrovska, Dita Lūriņa un Lelde Dreimane Foto: publicitātes

11. februārī VEF Kultūras pilī uz savu 70 gadu jubilejas koncertu aicina populārais kino un teātra aktieris Ivars Kalniņš. Koncerta īpašie viesi būs aktieris Jānis Paukštello un trio „Saldais”, kurā apvienojušās šarmantās aktrises Zane Dombrovska, Dita Lūriņa un Lelde Dreimane. 

„Koncertā vēlos atskatīties uz savu radošo mūžu – daudzajām nospēlētajām kino un teātra lomām,” atklāj Kalniņš, atgādinot, ka abi ar ilggadējo skatuves partneri Jāni Paukštello savulaik kopā muzicējuši populārajā aktieru ansamblī „Mūžīgais unisons”, gan saspēlējušies izrādēs uz Dailes teātra skatuves. „Savukārt ar meiteņu trio „Saldais” mēs kopā ļoti veiksmīgi uzstājāmies manā jubilejas koncertā Latgales vēstniecībā "Gors". Meitenes ir manas favorītes, man patīk, kā viņas izskatās un dzied, tāpēc priecājos, ka viņas piekrita uzstāties arī manā jubilejas koncertā Rīgā,” pauž gaviļnieks.

Savukārt trio „Saldais” dalībnieces neslēpj, ka viņām visām trim Ivars Kalniņš šķiet ļoti simpātisks gan kā mākslinieks, gan personība, gan vīrietis, tāpēc viņas ar lielu prieku piedalīsies šajā jubilejas koncertā. 

Par aktieri

Aktieris dzimis 1948. gada 1. augustā, beidzis Rīgas Kinostudijas Tautas kinoaktieru studiju (1971), Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas teātra fakultāti (1974). Kopš 1972.gada bija Dailes teātra aktieris, un šajā laikā uzstājās kopā ar savulaik populāro aktieru ansambli „Mūžīgais unisons”, kurā bez I.Kalniņa piedalījās arī Andris Bērziņš.

Mākslinieks ir piedalījies daudzās latviešu un krievu kino un televīzijas filmās, taču beidzamajos gados pārsvarā filmējies krievu televīzijas seriālos.

Biļetes uz Ivara Kalniņa jubilejas vakaru var iegādāties „Biļešu paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu