Kaspars Breidaks 100 eiro dēļ ākstījies Radio SWH ēterā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/TVNET kolāža

Mūziķis, "Supernovas" žūrijas loceklis Ralfs Eilands un Radio SWH personība Kaspars Breidaks pēdējā laikā pasākuši viens otru izaicināt uz dažādām asprātībām, piesolot prāvu naudas summiņu. Kādu - to dzirdēja arī SWH klausītāji ceturtdien, 31. janvārī. 

Eilands vietnē "Twitter" uzrunāja Breidaku, sakot: "100 eiro no manis, ja šīs dienas ēteru beigsi ar frāzi "Mani sauc Kaspars Breidaks un man dzīvē svarīgas ir trīs lietas — slava, nauda un vecenes!" Pēc šī sakāmā Kasparam vajadzēja ēterā uzlikt Brūsa Springstīna dziesmu "Born In The USA."

Breidaks šo izaicinājuma pieņēma un ceturtdienas rītā kļuva par 100 eiro bagātāks. Tiesa, sakot, ka šobrīd Eilandu "mazliet ienīstot".

Iepriekš pats Breidaks izaicināja Eilandu pēc Samantas Tīnas priekšnesuma "Supernovas" pirmajā pusfinālā pateikt "2009. gads piezvanīja - viņš grib savas džinsas atpakaļ." Par šī izaicinājuma izpildīšanu Eilands saņēma 50 eiro. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu