Reiniks piemin pāragri mirušo draugu Freimi: “Ar Valteru kādu duetu noteikti varēsiet uzraut!”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

2011. gadā Latvijas Infektoloģijas centrā 27. janvārī, plkst.01:20 aprāvās 33 gadus vecā latviešu vokālista, komponista, aktiera un dzejnieka Mārtiņa Freimaņa dzīve. Ārstniecības iestādē viņš tika ievietots 18. janvārī pēc smagas elpvadu ceļu saslimšanas. Par Mārtiņa nāvi joprojām sēro viņa draugs, sāncensis un cīņu biedrs Lauris Reiniks.

“7. februārī mēs Mārtiņam svinētu 42. dzimšanas dienu. Ar kājām uz galda, ar vai bez kapučiem, bet jebkurā gadījumā tā būtu ballīte draugiem pa pirmo. Kā tas bija vienmēr. Lai jautra svinēšana tur augšā, ar Valteru kādu duetu noteikti varēsiet uzraut!” sociālajos tīklos atmiņās kavējās Reiniks, publiskojot arī dažus kadrus no laimīgiem kopā pavadītiem brīžiem.

“Viņš vienmēr būs mūsu sirdīs”, “Es jūtos lepns, ka man ar Mārtiņu Freimani ir vienā dienā dzimšanas diena, lai gan ir skumji ka viņš nav, taču viņš vienmēr mājos mūsos”, “Domāju, ka tur augšā kāds šautriņu festivāls notiek” - tā komentētāji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt Šodien 7.februārī mēs Mārtiņam svinētu 42.dzimšanas dienu. Ar kājām uz galda, ar vai bez kapučiem, bet jebkurā gadījumā tā būtu ballīte draugiem pa pirmo. Kā tas bija vienmēr. Lai jautra svinēšana tur augšā, ar Valteru kādu duetu noteikti varēsiet uzraut!? ??❤ #throwbackthursday Today we would have celebrated Martin's 42nd birthday. With legs on a table, with or without hoodies, but it would be an awesome party for friends. As always. Have fun up there in the sky and don't forget to do a duet with Valters tonight! ??❤ #martinsfreimanis #birthday #mārtiņšfreimanis #friendsforever #alwaysinourhearts #rutareinika #laurisreiniks #sarkans #February7 #MansDraugsMārtiņšFreimanis

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

Freimanis dzimis 1977. gada 7. februārī Liepājā. Bērnību pavadīja Aizputē, kur pabeidza vidusskolu. Vēlāk strādāja par angļu valodas pasniedzēju Liepājas 1. vidusskolā. Kopš 1996. gada Mārtiņš bija grupas «Tumsa» solists, līderis un galvenais dziesmu autors. Kopā ar grupu tika izdoti seši albumi. Kad «Tumsa» Latvijas mūzikas vidē jau bija nostabilizējusies, Freimanis sāka komponēt dziesmas un rakstīt tekstus arī citiem izpildītājiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu