Kivičs izlamā žurnālistus: "Neaiztieciet bērnus!" (13)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Mūziķis Andris Kivičs, kurš nu jau iemantojis bēdīgu slavu ar savu agresīvo attieksmi pret komentētājiem, nu vērsies pie Latvijas žurnālistiem, kuri, pēc viņa vārdiem, ir "kretīni, kropļi un m****s."

Kivičs, vēršoties pret ziņu portālu žurnālistiem, kuri savos rakstos piemin arī abu bērnus, publicētajā video vietnē "Facebook" skarbi vaicā: "Jūs esat pilnīgi debili?" 

"Kā jums nav kauna? Nafig jūs aiztiekat bērnus? Kādā sakarā? Nekad mūžā neaiztieciet citu cilvēku bērnus. Nekad!" - žurnālistus brīdina Kivičs.

Tāpat Kivičs velk paralēles ar laikrakstā "Charlie Hebdo" publicētajām karikatūrām ar islāma pravieti Muhamedu, kas bija par iemeslu teroristu uzbrukumam redakcijai 2015. gadā - tagad viņš saprot teroristu motīvus, jo arī Latvijas žurnālistiem "nav nekas svēts".

Uzmanību! Video izskan necenzēta leksika!

Atgādinām, ka Kivičs un Skulme pēc attiecību uzsākšanas pērnā gada izskaņā nu izlēmuši pamest Latviju. Kā norāda pārītis, Lienes bērni paliks pie viņas bijušā vīra un bērnu tēva Ārena Skulmes, savukārt Kiviča bērni - pie viņu mātēm. 

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu