Oficiāli: taps realitātes šovs par Kiviča un Skulmes attiecībām (23)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par vienu no pēdējā laika apspriestākajiem šovbiznesa notikumiem nenoliedzami kļuvušas mūziķa Andra Kiviča un viņa mīļotās sievietes Lienes Skulmes attiecības, kam eļļu ugunī ik dienu pielej gan pārim tuvu stāvošu, gan dažādu sabiedrībā pazīstamu ļaužu skarbais un abu attiecībām neglaimojošais viedoklis. Kiviča mīlas dzīve plaši tiek apspriesta ne tikai medijos un sociālajos tīklos, bet arī draudzenēm satiekoties pie kafijas tases, pusdienu pārtraukumā birojos, uz ielas un sabiedriskajā transportā. Ikviens vēlas uzzināt, kā paiet viņu ikdiena. Vai tiešām abi ir tik neprātīgi iemīlējušies, kā to steidz paust saviem faniem sociālajos tīklos, un vai tā ir tiesa, ka viņi gatavojas aizbraukt no valsts? Un galu galā – vai sekos arī saderināšanās? Sniedzot atbildes uz visiem jautājumiem un ļaujot ielūkoties šā brīža Latvijas skandalozākā mīlas pāra dzīvē, STV Pirmā! skatītājiem piedāvās pavisam “karstu” pašmāju realitātes šovu “Kivičs. Pavisam privāti” ar pirmizrādi 4. martā. Lai arī realitātes šovi, kuros TV kameras seko līdzi slavenību dzīvei, visā pasaulē ir plaši pazīstami, par kādu no pašmāju populārām personībām tāds tiks veidots pirmo reizi.

Šova galvenais varonis būs neviens cits kā Andris Kivičs, kuram teju mēneša garumā ik dienu sekos TV kameras, skatītājiem ļaujot ielūkoties gan skandalozā mūziķa ikdienā, gan privātajā dzīvē. Būsiet liecinieki Andra un Lienes mīlestībai, ieskatīsieties viņa vēl neizdotās grāmatas lapaspusēs, kā arī atklāsiet visu patiesību par Kiviča darbošanos politikā.

Pieņemot lēmumu piedalīties jaunajā realitātes šovā, Andris Kivičs ir gatavs atklāti runāt par savām attiecībām – skatītāji uzzinās, kā viņš vada savu ikdienu, kā arī būs klāt Lienes un Andra nozīmīgākajos dzīves notikumos, kuros netrūks nedz negaidītu pavērsienu, nedz drosmīgu, mīlestības vadītu lēmumu.

Foto: Ieskats jaunajā realitātes šovā

“Es gribu dzīvot interesanti, un man ir ko teikt. Tas nebūs tā kā Osborniem, kur milzīgā mājā izvietotas pārdesmit kameras, sieva šķaida traukus un meita jūk prātā.

Katru dienu mēs ar Lieni dosimies savās gaitās, bet TV kameras filmēs to, ko mēs darām.

Manuprāt, to svarīgāko, kas tavā dzīvē notiek, nevar izteikt vārdos. Pat vārdi “es tevi mīlu” neataino, ko domā un jūti, tāpēc šī būs iespēja man ne tikai pateikt, bet arī visiem parādīt, kas es esmu. Savukārt skatītājiem saņemt atbildes uz visiem jautājumiem – gan par to, kā mēs ar Lieni dzīvojam, gan mīlam. Nekas tāds Latvijā nav bijis – šajā realitātes šovā nepiedalīsies aktieri ar iestudētām lomām un ainām. Viss būs pa īstam,” par jauno realitātes šovu saka Andris Kivičs.

Otrdien, 12. februārī, plkst. 21:00, Andris un Liene viesosies kanāla STV Pirmā! sarunu šovā “Starp mums runājot” un atklās ne tikai privātas detaļas par abu iepazīšanos, bet arī pirmo reizi plašākai publikai iezīmēs topošā šova aprises. 

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu