Juris Hiršs par pirmo skūpstu uz skatuves: "Aiz pārdzīvojumiem pat piedzēros!"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas Nacionālajā teātra aktieri Juris Hiršs (no kreisās) un Gundars Grasbergs sveic aktieri Uldi Dumpi 70.dzimšanas dienā.
Latvijas Nacionālajā teātra aktieri Juris Hiršs (no kreisās) un Gundars Grasbergs sveic aktieri Uldi Dumpi 70.dzimšanas dienā. Foto: Ieva Lūka/LETA

Latvijas Nacionālā teātra aktieris un seriāla "Radiņi" zvaigzne Juris Hiršs izdevumā "Privātā Dzīve" atsaucis atmiņā savu pirmo skūpstu uz skatuves un, kā izrādās, tas nemaz nav bijis tā, kā citi to varētu iztēloties.

"Pirmā nopietnā skūpstīšanās uz skatuves bija izrādē "Tas vēl nav viss" ar Ināru Slucku," izdevumam atklāj Hiršs.

Viņš turpina: "Pēc pirmā mēģinājuma, kad mums tas bija jādara, aiz pārdzīvojumiem pat piedzēros. Trīcēju, sarku un uztraucos – jutos tik briesmīgi kā vēl nekad dzīvē. Dīvaini, jo tā taču nebija pirmā reize, kad ar sievieti bučojos."

"Bet uz skatuves ir citādi. Pēc tam jau tā lieta aizgāja vieglāk," par neaizmirstamo pieredzi stāsta aktieris.

Kā zināms, šobrīd Hiršs ir redzams jaunā pašmāju seriāla "Radiņi" aktieru rindās. "Radiņi" ir populārā un skatītāju iemīļotā ukraiņu komēdijseriāla "Radu būšana" adaptācija latviešu valodā. Seriālu Latvijā veido producentu kompānija “Videometra”, kas plašu skatītāju mīlestību ir iemantojusi, veidojot seriālu “Viņas melo labāk”.

Jautrais, pārpratumu un komisku situāciju piesātinātais seriāls stāstīs par četriem vecvecākiem, kas pieskata savu vienīgo mazmeitiņu Kati (Rasa Estere Ērgle), kamēr viņas vecāki Dace (Laura Atelsone) un Reinis (Emīls Kivelnieks) Grāvīši ir devušies atvaļinājumā.

Daces vecāki ir saimniecisks, vienkāršs, bet sirsnīgs lauku pāris Vanda un Ivars Cibuļi, kurus atveidos Ilze Pukinska un Juris Hiršs. Savukārt Reiņa vecāki – Rasma un Guntis Grāvīši ir intelektuāli pilsētnieki, kuru lomā iejutīsies Zane Burnicka un Normunds Laizāns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu