"Pie manis pievelkas trakie un alkoholiķi" - ministre Ilga Šuplinska atklāti par attiecībām ar vīriešiem (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilga Šuplinska
Ilga Šuplinska Foto: Evija Trifanova/LETA

Izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska (JKP), kura ir māmiņa trīs bērniem, izdevumam "Ieva" atklājusi, ka visiem vīriešiem viņas dzīvē ir bijušas problēmas ar alkoholu. 

Ministre izdevumam pastāstīja, ka apprecējās uzreiz pēc nu jau 26 gadus vecās meitas Evikas piedzimšanas un desmit gadu garumā viņai bija arī cits uzvārds. Taču šķiršanās nāca tādēļ, ka viņas vīrs sāka dzert. "Vispār jau arī mans tētis dzēra. Manuprāt, tā bija tāda padomju laika slimība. Patiesībā šis ir tāds tumšs plankums, par kuru parasti neviens negrib runāt," tā Šuplinska. 

"Smejos gan, ka man tāda karma - pie manis pievelkas trakie un alkoholiķi. Tāpēc es pati vispār nelietoju alkoholu - esmu redzējusi un redzu, kādas ir tā sekas," izdevumam stāsta ministre.

Arī viņas abu jaunāko bērnu tēvam Ingaram bijušas problēmas ar alkoholu, taču viņa pagātne Šuplinsku nebaidīja, tieši pretēji - iedrošināja attiecībām: "Katram cilvēkam ir sava ēna - tu vari to ignorēt, bet tad neattīsties kā personība. Ingars savu ēnu ir pieņēmis - viņš jau pirms mūsu attiecībām bija sapratis, ka ir alkoholiķis, izgājis ārstēšanās kursu un pierādījis, ka var mainīties. Mēs abi neesam vienkāršas personības."

Kā zināms, Saeima šā gada 23. janvārī ar 61 balsi apstiprināja jauno valdību, kuru vada parlamenta vismazākās frakcijas - "Jaunās Vienotības" (JV) - politiķis Krišjānis Kariņš. 

Šuplinska JKP iestājusies neilgi pirms 13. Saeimas vēlēšanām - 2018. gada jūlijā, kļūstot par partijas Rēzeknes nodaļas vadītāju. 13. Saeimas vēlēšanās Šuplinska startējusi no Latgales vēlēšanu apgabala, kur viņa bijusi JKP saraksta līdere. Vēlēšanās JKP Latgalē saņemot 8,77% balsu, Šuplinska Saeimā ievēlēta ar 9377 balsīm, saņemot 2026 plusus un 549 svītrojumus.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu