Noklausies filmas "Homo Novus" skaņu celiņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raimonds Pauls ieskaņo filmas "Homo Novus" mūziku
Raimonds Pauls ieskaņo filmas "Homo Novus" mūziku Foto: publicitātes

No ceturtdienas, 21. februāra, visos lielākajos mūzikas straumēšanas un lejupielādes servisos (Spotify, iTunes, Deezer, Amazon u.c ), publicēts filmas “Homo Novus” oficiālais skaņu celiņš, informē filmas producenti.

Filmas mūziku veido 14 kompozīcijas, 12 no kurām ir filmas komponista Raimonda Paula mūzika, bet divas ir komponistu un mūziķu Dāvja Jurkas un Ritvara Garozas kopīgi sacerētas kompozīcijas. Filmas veidotāji aicina steigt izbaudīt “Homo Novus” uz lielā ekrāna, filmu joprojām iespējams noskatīties kinoteātros.

“Homo Novus” ir programmā “Latvijas Filmas Latvijas Simtgadei” tapusī pārpratumu komēdija, kas balstīta uz Anšlava Eglīša tāda paša nosaukuma romāna. Kopš pirmizrādes pērnā gada 26. septembrī, to Latvijā noskatījušies vairāk kā 90 tūkstoši skatītāju, kas to padarījis ne tikai par 2018. gada skatītāko Latvijas filmu, bet arī vienu no atjaunotās Latvijas skatītākajām filmām. 

“Nenoliedzami, ka filmas mūzika ir viens no filmas varoņiem, un uzskatām, ka mūsu filmā tas ir viens no galvenajiem varoņiem. Mums bija milzīgs prieks un lepnums sadarboties gan ar pašu Maestro Raimondu Paulu un viņa instrumentālo grupu - Arti Orubu, Andri Grunti un Mārci Auziņu, gan ar Dāvi Jurku, Ritvaru Garozu un viņu kolēģiem, kuri ne tikai radīja divus skaņdarbus filmai, bet arī paši nofilmējās filmas epizodē. Arīdzan kolorītais Intars Busulis, kurš dzied gan filmas varoņa tēlā, gan arī filmas noslēdzošajā dziesmā. Milzīgs nopelns ir filmas skaņu režisoram Aleksandram Vaicahovskim, mūzikas ieraksta producentam Jurim Vaivodam un ieraksta režisoram Tālim Timrotam,” saka filmas “Homo Novus” producents Ivo Ceplevičs.

Foto: Raimonds Pauls ieskaņo filmas "Homo Novus" mūziku.

Noklausies!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu