Geju klubā sakaujas pašmāju populārākie "drag queens" (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļas nogalē lesbiešu, geju, biseksuāļu un transpersonu (LGBT) iecienītajā Rīgas klubā "Top Club" sakāvušies divi populārākie pašmāju "drag queen" pārstāvji - frizieris Dāvis Ķimenis, kurš zināms arī kā Amuna Davis un "Baltic Queens Show" izveidotājs, un influenceris Rojs Rodžers, kurš atpazīstamību ieguva kā "Triānas parka" solistes Agneses Rakovskas asistents. 

"Kāpēc mēs iedevām Rojam pa seju? Tāpēc, ka viņš bija pelnījis!" - tā vietnē "Instagram" paziņojis Dāvis, apliecinot, ka kautiņš noticis sestdienas, 23. februāra, naktī. 

Iemesls Dāvja agresijai bijuši Roja izteikumi par viņa, kā arī citu "Baltic Queens Show" dalībnieku izskatu un lieko svaru. 

"Viss sākās pirms vairākiem mēnešiem, kad Rojs mūs pirmo reizi publiski apsaukāja," video atklāj populārais "drag queen", sakot, ka jau iepriekš izrēķinājies ar Roju, iemetot viņam ar augstpapēžu kurpi. 

"Rojs publiski mūs ir apsaukājis četras reizes. Cik var izturēt? Cik reizes varam lūgt, lai viņš beidz taisīt šovu par mums? Nav ko citu runāt?" turpina Dāvis, uzsverot, ka Rojs izmanto šo situāciju, lai palielinātu sekotāju skaitu un vairotu popularitāti. 

Pats Rojs šo situāciju nav publiski komentējis un, kā novēroja TVNET, no "Instagram" konta izdzēsis visus foto un video.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu