Roberts Ķīlis pēc neveiksmīga kritiena neatceras nedēļu no savas dzīves

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Sociālantropologs, Rīgas Ekonomikas augstskolas asociētais profesors un bijušais izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis izdevumam "Privātā Dzīve" atklājis, ka pirms vairāk nekā mēneša smagā stāvoklī nonāca slimnīcā pēc tam, kad zaudēja samaņu un pakrita uz kāpnēm.

Kā izdevumam atklāj Ķīlis, kritiena brīdi viņš neatceras - notikušo viņam vēlāk atstāstījuši tuvinieki. "Ārstu pirmās prognozes nebija pozitīvas. Gulēju reanimācijā, un ārsti mani nepārtraukti novēroja," atklāj Ķīlis, piebilstot:

"Viņi neslēpa, ka pastāv risks – varu palikt drusku ne savā ādā, tas tā maigi izskatoties."

Tāpat Ķīlis pastāstīja, ka viņš nedēļu no savas dzīves neatceras: "Pirmās dienas, kuras pavadīju slimnīcā, es it kā komunicēju un risināju sarunas ar cilvēkiem, bet manā atmiņā nekas no tā šobrīd neuzpeld. Aptuveni nedēļu no savas dzīves neatceros nemaz, lai gan man tuvie cilvēki apgalvoja, ka esmu bijis plus mīnus pie apziņas un pilna prāta."

Šobrīd Ķīlis pēc neveiksmīgā kritiena atlabst rehabilitācijas centrā un darbavietā Rīgas Ekonomikas augstskolā ir paņēmis bezalgas atvaļinājumu. Viņš tomēr cer, ka līdz savai dzimšanas dienai 14. martā būs atgriezies mājās.

Uz jautājumu, kas ir viņa lielākais atbalsts, viņš atbild: "Mana draudzene un mana pagaidām vēl esošā sieva. Šobrīd esam uz šķiršanās sliekšņa. Šis jautājums velkas jau vairākus gadus, un tagad ir pienācis brīdis, kad jaunākais bērns ir tādā vecumā, ka spēj pieņemt savu vecāku šādu lēmumu."

Jau vairākus gadus klīst baumas, ka Ķīlis sācis attiecības ar veselības ministri Ilzi Viņķeli. Šo situāciju Ķīlis nenoliedz, tomēr sīkāk nekomentē. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu