Pēc kailfoto nopludināšanas Kivičs un Skulme saņem psihologa palīdzību (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Jau vēstījām, ka trešdienas, 20. februāra, rītā skandalozais pašmāju mūziķis Andris Kivičs saņēma pikantu foto, kurā redzams kails kopā ar savu mīļoto sievieti Lieni Skulmi. Kā ziņo izdevums "Privātā Dzīve", skandalozais pārītis, kurš aktīvi filmējas realitātes šovā "Kivičs. Pavisam privāti", saņēmis draudus, ka tiks nopludināts arī seksa video, tāpēc šova veidotāji nolēmuši piesaistīt psihologu. 

Producentu grupas "Brīvdienas" vadītāja Sandija Miezīte izdevumam skaidro notikušo: "Mums bija filmēšana, kad Andris uzzināja, ka fotogrāfijas noplūdušas un pastāv draudi, ka tiks publiskots arī video. Viņi vēl šodien nevar attapties."

Miezīte atklāj, ka fotogrāfijas parādīšanās internetā visvairāk emocionāli traumējusi Lieni, kura ārkārtīgi pārdzīvojot notikušo.

"Piesaistījām psihologu. To, kas šobrīd notiek, diviem cilvēkiem ir diezgan grūti izturēt. Mēs domājam, kā labāk rīkoties, lai viņi nepārdegtu no tā visa."

Jau vēstīts, ka Kivičs aizdomās tur savu sievu Madaru Kiviču, ar kuru viņam ir divas kopīgas meitas. "Bijušajai sievai bija zināmas visas manas "Google", "Gmail", "Facebook" un visas citas iespējamās paroles, jo viņa pati izveidoja visus manus kontus, kuri tagad ir pazuduši, - "Instagram" konts, dziesma no "Facebook", dziesma no "Youtube", tāpēc es domāju, ka tas, iespējams, ir viņas pirksts."

Madara par saņemtajiem pārmetumiem neklusēja un viņam publiski atbildēja: "Mani neiesaisti savās peripetijās. (..) Nāc taču vienreiz pie prāta, nevis nodzer savas pēdējās prāta paliekas!"

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu