Jānis Skutelis sajūsmina tautu, iesakot risinājumu, kā tikt galā ar bedrainajiem ceļiem (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Viens no šā gada sākuma sasāpējušākajiem jautājumiem Latvijā nenoliedzami ir izdangātie un bedrainie ceļi, kuri rada galvassāpes arī Rīgas iedzīvotāju un viesu auto. Komiķis Jānis Skutelis savā raidījumā “Pusnakts šovs septiņos” nonācis pie atziņas, ka iespējams, nav nepiemērotu ceļu – ir tikai nepiemēroti auto.

AS "Latvijas Valsts ceļi" informējusi, ka pēc 2018. gadā veiktajiem remontdarbiem valsts autoceļu tīklā 64,1% galveno autoceļu ir labā un teicamā tehniskajā stāvoklī. Visi valsts galvenie autoceļi ir ar asfaltbetona segumu. 10,3% valsts galveno autoceļu ir apmierinošā stāvoklī un vēl 25,6% - sliktā tehniskā stāvoklī.

No valsts reģionālajiem autoceļiem 34,6% autoceļu ar asfalta segumu ir teicamā un labā stāvoklī, 22,6% tehniskais stāvoklis ir apmierinošs, bet 42,8% - slikts un ļoti slikts. Uz grants seguma reģionālajiem autoceļiem 6,6% ir labā stāvoklī, 47,8% - apmierinošā un 45,6% - sliktā stāvoklī.

No valsts vietējiem autoceļiem 31,6% autoceļu ar asfalta segumu ir teicamā un labā stāvoklī, 26,3% tehniskais stāvoklis ir apmierinošs, bet 42,1% - slikts un ļoti slikts. Uz grants seguma vietējiem autoceļiem 6,1% ir labā stāvoklī, 47,4% - apmierinošā un 46,5% - sliktā stāvoklī.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu