Liene Skulme bildinājusi Andri Kiviču (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašmāju skandalozākais šovbiznesa pāris Andris Kivičs un Liene Skulme STV Pirmā! realitātes šovā "Kivičs. Pavisam privāti" neslēpa, ka savus nopietnos nodomus vienam pret otru gatavojas apliecināt ar laulības slēgšanu. Tomēr pretēji sabiedrībā pieņemtajiem standartiem bildinājumu izteikusi tieši Skulme.

"Viņa mani bildināja pirmā! Goda vārds, nopietni! Nenormāli kruti sajutos!" šovā atklāj Kivičs. Viņa sacīto apstiprināja arī Liene, piebilstot: "Mēs visu darām otrādāk."

Bildinājums izskanējis pēc kāda grādīgā dzēriena malkošanas. "Mēs iedzērām Martini, un viņa vienā brīdī saka: "Vai tu kļūsi par manu vīru?" Es tā: "Labi..." Es biju pārsteigts, mani meitene nekad nebija pirmā bildinājusi. Forša sajūta!" bildinājuma stāstu atklāj Kivičs.

Šovā izskanēja arī informācija, ka kāzu zvani varētu skanēt jau šovasar.

Tomēr, kā liecina Andra Kiviča pirms pāris dienām publicētais ieraksts sociālajā vietnē "Facebook", kurā mūziķis meklē kādu zinošu juristu laulības šķiršanas un bērnu tiesību jautājumos, viņš joprojām nav oficiāli šķīris laulību ar savu divu meitu māti Madaru Kiviču.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu