Ieva Brante dalās ar ieteikumiem aktīviem tievētājiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Juriste un sportiste, kura pati lepojas ar lielisku fizisko formu un regulāri trenējas, sociālajos tīklos publiskojusi savus ieteikumus tiem, kuri ķērušies pie dzīvesveida maiņas un stingri nolēmuši strādāt pie sava ķermeņa, lai iznīcinātu liekos kilogramus.

“Tu nevari 20 gadus nesekot līdzi savam uzturam, režīmam un aktivitātēm, audzēt vēderu, gurnus un dibenu, un tad cerēt, ka tas viss pazudīs viena mēneša laikā, jo esi attapies. Lai gan... gribēt jau tu vari, taču realitātē tas ir process. Tāpat kā liekā svara uzņemšana bija process, arī tā nomešana ir process. Lai process būtu pozitīvāks un tu nezaudētu motivāciju, te trīs mani ieteikumi:

* no rīta un vakarā sveries,

* mēri apkārtmēru kājām, rokām, viduklim,

* taisi sev bildes spogulī ik nedēļu.

Kāpēc? Kad nogursi un teiksi, ka viss apnicis un nekas nesanāk, atver pierakstus, apskaties bildes. Tu redzēsi, ka sanāk,” tā Brante.

Kā zināms, viņa  regulāri dalās ne tikai ar padomiem un pārdomām, bet arī ar foto un video, kuros redzama treniņu laikā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#broccoli biezenis ? #buckwheat biezpienmaizītes ? Brokoli tvaicē miniminimalā ?daudzumā, klāt liekot sāli, garšvielas un visādus citus savus garšīgus knifus. Tad blendē ar visu to pašu miniminimālo ūdens daudzumu. Brokoļu masu liek atpakaļ uz mazas?un pievieno Dzintara kausēto ?. Manā gadījumā "Baltijas", jo tas ir liesāks. Tad klāt pievieno "biezumam" ķirbju pulveri, spinātu pulveri (@absolut_ilze). Es pieliku arī nātru pulveri. Jauc visu kopā. Kad uzmet burbuli - gatavs.?Apsmidzini ar olīveļļu. Ir! Griķu biezpienmaizītes: 400gr griķu milti 360gr vājpiena biezpiens 80gr kefīrs (piens vai ūdens arī der) 3 olas 30gr olīveļļa 1TK cepampulveris Visu jauc kopā. Miltus izsijā! Veido apaļmaizītes un cep 170-175C°, 25-30' Labāk mazāk, nekā vairāk! ? Citādi būs sausas. #healthyfoodrecipes #healthylifestyle #healthyrecipes #brokoli #glutenfreebread #healthyfood #glutenfree #glutenfreerecipes

A post shared by Ieva Brante (@ieva.brante) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#splitsprogress #splits #stretchrevolution #stretchingtime #sport ????

A post shared by Ieva Brante (@ieva.brante) on

Uz augšu