Miljonāra Fiļa bijusī sieva nonākusi slimnīcā, jo viņas veselību novājinājusi “vajāšana, nepamatotās tiesvedības un apsūdzības”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/ekrānuzņēmums

"ABLV Bank" līdzīpašnieka un padomes priekšsēdētāja Oļega Fiļa bijusī sieva Santa Bernāla savu 42. dzimšanas dienu sagaidīja slimnīcā. Kā viņa atklāja izdevumam "Privātā Dzīve", šāda situācija radusies tāpēc, ka nesaskaņas ar bijušo dzīvesdraugu novājinājušas viņu gan morāli, gan fiziski.

"Pagājušais gads man ir bijis grūts. Diemžēl beidzamā gada notikumi – vajāšana, nepamatotās tiesvedības un apsūdzības no bijušā vīra ir atstājušas negatīvu iespaidu uz manu veselību. Sīkāk gan to komentēt nevēlos… Gribu tikai pateikt milzīgu paldies manai ģimenei, draugiem un kolēģiem, kuri mani atbalstījuši visu šo laiku. Īpaši manam vīram Deividam. Nevaru iedomāties, kā bez viņa vispār būtu spējusi stāties pretī bijušā vīra organizētajai nomelnošanai un tiesvedībām," norādīja Fiļa bijusī laulātā draudzene.

Pateicību vīram Deividam Bernāla izteica arī sociālajos tīklos, rakstot, ka nezina, vai bez Deivida maz izdzīvotu. "Šobrīd jūtos stiprāka un mīlētāka nekā jebkad agrāk, diemžēl manam ķermenim nepieciešams ilgāks laiks, lai atgūtos."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Santa Bernahl (@santabernahl) on

Oļegs un Santa sāka tikties 2015. gada pavasarī, kad viņa vēl bija izdevuma "Cosmopolitan" galvenā redaktore. Pāris apprecējās 2016. gada 1. oktobrī. Abu laulība izjuka pērnā gada marta sākumā, neilgi pēc "ABLV" bankas kraha. Jau jūlijā Latviju pāršalca ziņa, ka daiļava iestūrējusi laulības ostā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Santa Bernahl (@santabernahl) on

Arī Fiļs kopš škiršanās uzsācis jaunas attiecības un bagātīgi lutina jauno mīļoto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Kristine Jelinska (@kristinejelinska) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu