Bens Afleks publiski metas aizstāvēt savu milzīgo neglīto tetovējumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

​Amerikāņu aktieris Bens Afleks (46), kurš jau gadiem tiek apsmiets par savu lielo un krāsaino fēniksa tetovējumu uz muguras, amerikāņu izklaides raidījumā “The Ellen Show” atzina, ka sabiedrības reakcija uz to ir bijusi “ne pārāk pozitīva”.

Neskatoties uz to, ka arī šova vadītāja, komiķe Elēna Dedženeresa pajokoja, ka viņa fēnikss ceļas nevis no pelniem, bet gan viņa dibena, Afleks paziņoja: “Tas reprezentē kaut ko ļoti svarīgu priekš manis. Tam ir ļoti liela nozīme manā dzīvē.”

“Man tas patīk. Tas ir kaut kas, ko es paturēju privātu, netaisīju fotosesijas un tā tālāk. Es mīlu savu tetovējumu. Esmu ļoti priecīgs ar to,” tā zvaigzne.

Pirmo reizi milzīgo tintes mākslas darbu uz aktiera muguras paparaci ievēroja 2015. gadā, viņam filmējoties “Netflix” kinolentē “Live By Night”.

Savulaik tetovējumu par neglītu nosauca arī viņa bijusī līgava, dziedātāja Dženifera Lopesa un sieva, aktrise Dženifera Gārnere, ar kuru Bens izšķīrās 2018. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu