Ilze Jurkāne jau atkal brīvas sievietes statusā (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilze Jurkāne
Ilze Jurkāne Foto: Evija Trifanova/LETA

Finansiste Ilze Jurkāne šopavasar pārtraukusi attiecības ar Vācijā dzimušo latvieti, klavieru meistaru Dāvidu Kļaviņu, vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

"Īstenībā man īsti nav, ko teikt. Respektēju Dāvidu par viņa talantu un vēlu viņam visu labāko. Skaisti seši mēneši, un man ir klavieres," tā savu lēmumu būt brīvas sievietes statusā izdevumam komentē Ilze Jurkāne.

Jau vēstīts, ka Ilze ar eleganto kungu, kurš ir arī deviņu bērnu tēvs, iepazinās pērn vasarā un drīz vien abu starpā uzplaukušas romantiskas jūtas.

Jurkāne iepriekš bija precējusies ar kādreizējo ārlietu ministru Jāni Jurkānu. Abu laulības izjukšana tika plaši apspriesta dzeltenajā presē - parādījās ziņas, ka Jānim jau apmēram gadu ir attiecības ar citu, precētu sievieti - Rīgas Stradiņa universitātes profesora Pētera Apses sievu, angļu valodas pasniedzēju Lindu Apsi.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu