Reiniks atklāj, kas ir viņa sievietes ideāls (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Pašmāju mūziķis Lauris Reiniks, kurš kopā ar dziedātāju Laimu Vaikuli kāps uz "Arēnas Rīga" skatuves 30. martā, paziņojis, ka tieši Vaikule ir viņa sievietes ideāls. 

"Jā, Laimu noteikti var nosaukt par vienu no sievietes ideāliem. Laimā apvienojas elegance, sievišķība, stils, laba gaume, un viņa ir gudra sieviete. Laima varētu būt ideāla draudzene. Tikai Laima ir 25 gadus vecāka par mani," tā par estrādes dīvu izteicies Reiniks. 

Atgādinām, ka pēc sešu gadu pārtraukuma Laima Vaikule priecēs Latvijas publiku ar solokoncertu "Arēnā Rīga" 30. martā. 

Koncerta programmas pamatā būs Laimas lielākie hiti un pēdējo gadu popularitāti ieguvušās kompozīcijas, ko pavadīs orķestris, kura sastāvā ir vairāk nekā 20 augsta līmeņa Latvijas un ārvalstu mūziķu.

Viņai uz skatuves pievienosies arī tādi mūziķi kā Intars Busulis, Jānis Stībelis, DAGAMBA un Lauris Reiniks. Visu programmu Laima veidos kopā ar vienu no spožākajiem un talantīgākajiem Ukrainas deju kolektīviem – "Freedom Ballet".

Foto: Laimas Vaikules pārsteiguma ballīte

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu