Sievietēm - un ne tikai...

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Eugenijs Laurinaitis
Eugenijs Laurinaitis Foto: Ekrānuzņēmums

Apgādā "Jumava" klajā nākusi slavenā Lietuvas psihoterapeita Eugenija Laurinaita (Eugenijus Laurinaitis) darbs "Skatiens no spoguļa", informē izdevēji.

“Lai sieviete izdzīvotu, viņai nepieciešami divi komplimenti dienā, lai dzīvotu - vajadzīgi pieci, bet lai ziedētu - desmit. Dažreiz tiešām vajag apsēsties pie spoguļa un paraudzīties sev acīs: paskatīties, ko tajās redzi, un vai tas, ko redzi, tev patīk. Ja patīk, tad padomāt, kā to vairot, ja ne, - kā to mainīt,” tā autors.

Skatiens no spoguļa
Skatiens no spoguļa Foto: jumava.lv

Eugenijs Laurinaitis (Eugenijus Laurinaitis) ir viens no visvairāk apbalvotajiem Lietuvas psihoterapijas speciālistiem, kā arī neskaitāmu zinātnisko publikāciju, fundamentālo sacerējumu, dažādu darbu autors un izdevumu sakārtotājs. Viņš ir atzinīgi novērtēts, jo spēj saprotami, izceļot svarīgāko, izskaidrot grāmatas lasītājiem savu profesionālo skatījumu un savdabīgo filozofiju par dažāda veida attiecībām: ar līdzcilvēkiem, ar sevi, ar saviem pēcnācējiem. Reti kurš vīrietis tik labi spēj izprast sievieti kā šīs grāmatas autors.

Grāmata lielākajās grāmatnīcās un jumava.lv.

Video: Autora lekcija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu