Pašmāju slavenības lielās ar foto no saviem eksotiskajiem ceļojumiem (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/intars.resetins/

Kamēr visa Latvija gaida siltāka laika iestāšanos, pašmāju slavenības nesēž rokas klēpī salikušas un lec lidmašīnā, lai dotos ķert iedegumu!

Latvijā slavena "Youtube" kanāla īpašniece Evelīna Pārkere - Francija

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This lady is showing off by being taller than me ??

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Singing in the rain "not really"

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paris is blooming ?? Photo: @a.toming

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paris has time only for breakfast in the car. ??

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on

Dziedātājs Dons jeb Arturs Šingirejs - Dominikāna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dominication???

A post shared by Dons (@dons_lv) on

Pludmales volejbola spēlētājs Aleksandrs Samoilovs - Taizeme

TV personība Kristīne Virsnīte - Maroka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Ir tikai viens veids kā kaut ko iemācīties. Un tā ir darbība.” — Paulu Koelju Lai arī mani ļoti mani kaitina Koelju klišejiskie citāti, šim es absolūti piekrītu, jo tu vari kaut ko par sevi uzzināt, tikai darot. Mēs taču visi esam dzirdējuši to, ka kādam kaut kas nav izdevies, kā kāds ir izgāzies un visu pazaudējis, bieži vien šis kāds esam mēs paši. Protams, ir drošāk sēdēt dīvānā ar televizora pulti rokās, jo tad vienīgā kļūda, kuru varam pieļaut, ir nepareiza TV kanāla izvēle. Arī ceļojot, mēs nemitīgi kļūdāmies - kādam pārmaksājam, paliekam vietās, kur tarakāni Kukīša plaukstas lielumā, neizplānojam visu līdz galam, taču, ja vien jūs zinātu, cik ātri tas aizmirstas, kad, sperot katru soli, tu uzjundī putekļu mākoni virs zemes ceļa un redzi kā pār Paradīzes ielejas kalniem Marokā saule izlej savu zeltu. Un tad tu saproti, ka tomēr esi ieguvējs, dēļ tādiem mirkļiem ir vērts kļūdīties. . . #virsnīšiceļo #morocco #africa #paradisevalley #goldenhour #travelistolive #travel #travelphotography #visitmorocco #travelmorocco . ?: @linardspelsis ?

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marakešas pavasaris smaržo pēc kanēļa, plaukstošiem pumpuriem un piparmētras. Ja vien jūs zinātu, cik pateicīga esmu par to, ka man ir iespēja to piedzīvot, ka varu savu dzīvi veidot tā, lai iekāptu lidmašīnā un nokļūtu tūkstošiem kilometru attālumā un redzētu kā uzzied Atlasa kalni, kā sievietes, satinušās krāsainos lakatos līdz potītēm, nes saiņus ar svaigiem zaļumiem, kā vīrieši kūpina papirosus piedūmotās ielu kafejnīcās un jūt līdzi futbolam, kā puišeļi uz ielas uzdodas par gidiem un mēģina no tevis izvilināt 20 dirhamus, kā nerunīga kundze tev uzcep plēkšņainu pankūku un ietin to papīrā, lai pirksti nekļūtu taukaini, kā pie brokastu galda čalo ceļotāji un dalās ar saviem piedzīvojumiem valodā, kuru nesaprotu. Esmu pateicīga, ka varu būt šeit rītā, kad Marakešas ielas mostas līdz ar lūgšanu saucieniem mošeju torņos, kuri saplūst viens ar otru un veido neparastu dziesmu. Mans pavasaris ir atnācis skaists līdz ar prieku, kuru nav iespējams notēlot, tas ir pavisam īsts. . . “Smile, it is the key that fits the lock of everybody's heart.” — Anthony J. D'Angelo . . #virsnīšiceļo #morningglory #marrakech #morocco #africa #visitmorocco #travelmorocco #travelafrica #travelistolive #springinmarrakech #spring2019 #travel #travelphotography #travelling . ?: @amelija_virsnite ?

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Kādreizējā iekšlietu ministre, viesnīcas «Hotel Roma» vadītāja Linda Mūrniece -  Ēģipte

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Projām ❤️

A post shared by Linda (@lindalmurniece) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ottoviini @svecuistaba, jūs ar mani ❤️

A post shared by Linda (@lindalmurniece) on

Aktieris un TV personība Intars Rešetins - Portugāle

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu