Pieci interesanti fakti par "Troņu spēles" aktieri Kitu Heringtonu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Slavenību dzīves mūsdienās nepārtraukti tiek atspoguļotas medijos, bet ir daudzas privātākas lietas, par kurām tik bieži nemaz nerunā!

1. Kits Haringtons 2018. gada 23. jūnijā Skotijā, Eberdīnšīrā salaulājās ar savu ekrāna partneri, aktrisi Rozu Lesliju. Pāris iepazinās šova filmēšanas laikā 2012. gadā un savas attiecības turējuši noslēpumā. Abi pirmo reizi kā pāris sabiedrībā izgāja 2016. gadā, kopā pozējot uz sarkanā paklāja «Olivier Awards» Londonā.

2. Aktieris neprot piemiegt ar aci.

3. Viņš uz provēm Džona Snova lomai ieradās ar uzsistu zilumu uz acs. Nakti pirms lielā notikuma aktieris ar toreizējo draudzeni vēlu vakarā devies paēst un “McDonald's” un, tā kā visi galdiņi bijuši aizņemti, izvēlējušies piesēsties pie kāda pāra. Vīrietis sācis izteikt neadekvātus komentārus par Heringtona mīļoto, un viss nonācis līdz dūru vicināšanai. Tā kā izrādījies, ka pieceļoties oponents ir krietni lielāks, nekā sākotnēji likās, aktieris ticis piekauts. “Man liekas, ka tieši šā vīrieša dēļ, kurš man iesita, es tiku pie šā darba,”  intervijā atklāja Kits, piebilstot, ka tieši miesas bojājumi ļoti labi sasaukušies ar atveidoto tēlu.

4. Haringtons saprata, ka viņa vārds ir Kristofers, tikai 11 gadu vecumā. Viņš līdz šai atklāsmei nonāca, kad bija aizgājis uz skolu aizpildīt eksāmena dokumentus. “Es uzrakstīju “Kits Heringtons”, un viņi [skolotāji] paskatījās uz mani it kā es būtu galīgi stulbs, un teica: “Nē, tu diemžēl esi Kristofers Heringtons”,” aktieris pastāstīja intervijā ar “Interview Magazine”.

Foto: AP/Scanpix

5. Ja Kits nebūtu aktieris, viņš, iespējams, būtu kļuvis par fotogrāfu vai žurnālistu. Intervijā ar Lielbritānijas “Esquire” viņš atklāja, ka visdrīzāk būtu darbojies kādā “kreatīvā industrijā”, un viņam patika ideja par kara korespondentu.

Foto: Reuters/ScanPix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu