"Bez PVN" publicē jaunu video, kas uzfilmēts "Gorā"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Bez PVN"
"Bez PVN" Foto: publicitātes

Latgaliešu mūzikas apvienība "Bez PVN" publicējusi jaunu dziesmu un video "Nabyus baiss(t)" ("Nebūs bail"). Klips uzfilmēts Rēzeknes koncertzālē "Gors".

“Mums katram ir jāpārvar savi dzīves ledus kalni, kas aizsaluši stāv priekšā ikdienas rutīnā. Tomēr lielākais ledus kalns esi tu pats sev. Mūsu bailes ir tās, kas mums aizver ceļus, pa kuriem mēs varētu augt. Ir jāsapņo - sapņot ar vērienu, nebaidīties darīt lielas lietas un mesties nezināmajā. Katrs mūsu padarītais darbs un vārds maina pasauli. Un tas ir tikai mūsu pašu rokās, uz kuru pusi mēs to mainīsim! Nabaidies - dari,” par dziesmas ideju mūzikas un teksta autors Kristaps Rasims.

Dziesmas ieraksts veikts studijās “Hodila Records” un “Reiga”, dziesmu miksēja Krišjānis Geidāns, māstēja Kaspars Ansons. Par pūšamo instrumentu iespēlēm jāpateicas Denisam Smirnovam.

Video ideja un vizuālie risinājumi ir pašas grupas radīti. Operators - Ivars Utināns, kustību horeogrāfs - Ilmārs Dreļs.

Noskaties video.

Par grupu

Grupā “Bez PVN” dorbojas – Kristaps Rasims (balss, ģitāra, bandžo), Guntis Rasims (balss, ģitāra, akordeons), Juris Vucāns (balss, ģitāra, samplieris), Valdis Vucāns (basģitara) un Normans Bārbals (bungas). “Bez PVN” ir saņēmusi vairākas latgaliešu kultūras gada balvas “Boņuks”, vienu no tām arī šogad - “Boņuks 2018”. Ar abiem studijas albumiem “Pyrms Vuorda…” (2006) un “Reits” (2013) savulaik tikuši nominēti Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai “Zelta mikrofons”.

Šogad, 26. oktobrī, Latgales vēstniecībā grupa “Bez PVN” kopā ar draugiem organizē lielkoncertu “Rūbeži” (“Robežas”).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu