Andris Kivičs atklāti par savu jauno grāmatu (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skandalozais dziedātājs Andris Kivičs 8. aprīlī grāmatnīcā "Jumava" tikās ar faniem un prezentēja savu otro grāmatu, kurai dots nosaukums "It kā tu kaut ko zinātu".

Prezentācijā gan šoreiz nebija klāt viņa mīļotā, sabiedrības dāma Liene Skulme. Kā zināms, par abu attiecībām uzņemts realitātes šovs "Kivičs. Pavisam privāti".

“Meitene bija uzrakstījusi, ka izlasīja to grāmatu un šīs divas stundas no savas dzīves nekad vairs neatgūs. Man īstenībā tas ir lielākais kompliments, jo, kā es rakstīju “Facebook”, es neesmu Marks Tveins, neesmu Bulgakovs – mans uzdevums bija uzrakstīt grāmatu tā, lai viņa ir maksimāli viegli lasāma, vieglā valodā un interesanta. Tā ir grāmata, kuru var “apēst” vienā vakarā.

Tā nebūs grāmata, kas stāv uz galda un ar ko ir jāmokās.

[..] Es te dzirdēju, kaut kādi gudrīši internetā bija uzrakstījuši, ka tā grāmata ir par plānu. Bet viņa ir dabiska. Tad, kad man beidzās, ko teikt, es paskatījos – tanī brīdī “Word” bija 95 vai 96 lapas. Un es sapratu, ka man vairāk nav, ko rakstīt. Es varētu piedzemdēt klāt vēl varbūtās, bet tā grāmata ir atklāta, patiesa par to, kas ar mani noticis laika periodā no 2015. gada līdz šim brīdim,” pasākumā komentēja autors.

"Var atzīt, var noliegt! Var slavēt, var zākāt! Var teikt... es jau ­darītu labāk vai savādāk! Katrs dzīvo savu dzīvi un pilda savus ­uzdevumus, kā arī atbild par savu izdarīto. Es grāmatā rakstītajā visvairāk novērtēju atklātību un godīgumu. Domāju... būs arī trešā!" tā šo darbu jau publiski komentējusi Skulme.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu