"Tas man ir kā smags blieziens pa pieri!" Porziņģa vecmāmiņa par izvarošanas skandālu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Izvarošanas skandāls, kas skāris latviešu basketbolistu, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" spēlētāju Kristapu Porziņģi, šobrīd kļuvis par vienu no karstākajiem tematiem gan pašmāju, gan ārvalstu presē. Tagad notiekošo ap Kristapu Porziņģi izdevumam "Privātā Dzīve" komentējusi basketbolista vecmāmiņa Antonija Trumsiņa.

"Zinu, kā Kristaps to visu pārdzīvo. Briesmīgi, ka viņu tā apvaino. Tas ir ļoti sāpīgi. (..) Tagad dzirdēt tos brīnumus, ko Kristaps it kā esot izdarījis pēc traumas iegūšanas, ir riebīgi. Uzskatu, ka tā ir nomelnošana. Un vēl tā lielā nauda, kas no viņa it kā tiekot pieprasīta! Cik tur bija – 68 000 dolāru? Manuprāt, tā ir izspiešana," spriež vecmāmiņa.

Porziņģis savu vecmāmiņu pēdējo reizi saticis pagājušajā vasarā Liepājā. Toreiz par faktu, ka no viņa kāds mēģinot izspiest naudu, nedz viņas dēls, nedz mazdēls neko nestāstīja. "Zinot, cik Kristaps pēc dabas ir mierīgs, tas man ir kā smags blieziens pa pieri."

Antonija atzīst, ka sirdsmieru radusi, kad uzzinājusi – mazdēla pārstāvētais basketbola klubs viņu atbalstot. 

Atgādinām, ka 23 gadus vecais basketbolists tiek apsūdzēts pirms nedaudz vairāk nekā gada veiktā izvarošanā, tomēr latvieša pārstāvji it kā cietušo sievieti vaino naudas izspiešanā.

Informāciju par apsūdzībām izvarošanā sestdien, 30. martā, publicēja laikraksts "The New York Post", kas jau iepriekš nav vairījies no neviennozīmīgu rakstu publicēšanas tieši Porziņģa sakarā. Medijs ziņoja, ka latvietis pēc liktenīgās pagājušā gada 7. februāra NBA spēles pret Milvoki "Bucks", kurā vēl tā brīža Ņujorkas "Knicks" spēlētājs guva smagu ceļgala savainojumu, uz savu dzīvokli Manhetenā uzaicinājis kaimiņieni un viņu izvarojis. Šādas liecības Ņujorkas policijai sniegusi pati sieviete, bet varasiestādes ir sākušas izmeklēšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu