Andris Kivičs publiski nosauc, viņaprāt, liekulīgāko cilvēku Latvijā (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA/TVNET kolāža

Mūziķis, bijušais politiskās partijas KPV LV biedrs Andris Kivičs savā nule  izdotajā grāmatā "It kā tu kaut ko zinātu" aprakstījis politiskās aizkulises, sabiedrības un tajā pazīstamu cilvēku negācijas. Kivičs arī atklāti nosaucis cilvēku, kurš, viņaprāt, ir liekulis. 

"Visliekulīgākais cilvēks, ko es pazīstu, ir Aivis Ceriņš," grāmatā raksta Kivičs. 

Kivičs atminas, ka dienu pirms vēlēšanu dienas Ceriņš "Facebook" tiešraidē analizējis katru partiju, "īpaši apstājoties pie "KPV". Tāpat Kivičs raksta, ka Ceriņš publiski pateicis:

"Andri, man par tevi ir liels, milzīgs kauns kā topošo politiķi, nevajag līst, kur nevajag."

"Patiesība ir tāda, ka Aivis Ceriņš nevarēja pārdzīvot, ka kāds ir spējīgs aiziet no televīzijas, lai iesaistītos politikā, pie tam dara to tik veiksmīgi, ka izskatās, ka var arī ievēlēt, tāpēc

pēdējā naktī, kad aģitācija ir jau aizliegta, ir jāieknābj un jāizdara viss, lai nenotiek ārprāts - Kivičs Saeimā.

Kā es iesaistījos politikā, tā jau uzreiz sākās vīpsnāšana "Preses kluba" raidījumos utt. Tas viss būtu sīkums, ja vien četrus gadus pirms tam katru dienu Aivis nedotu roku ar tekstu: "Andžiņ, vecīt, super, davai!"" - savas domas par raidījuma "Preses klubs" vadītāju grāmatā atklāj Kivičs, piebilstot: "Un tad vēlēšanu naktī Aivis ir klāt ar kameru "KPV" vēlēšanu nakts ballītē un

atspēries taisa selfijus

ar paša aplikto Kaimiņu, un smaids ir līdz ausīm."

Atgādinām, ka Kivičs 13. Saeimas vēlēšanās startēja partijā "KPV LV", kur kļuva par vissvītrotāko kandidātu (no "KPV LV" sarakstiem svītrots ap 4000 reižu, bet saņēma gandrīz 6000 plusu), līdz ar to neiekļūstot Saeimā.

Kivičs šogad nolēma izstāties no partijas, bet saglabā tā saukto mīksto mandātu. 

Saskaņā ar Saeimas vēlēšanu rezultātiem, Andris Kivičs šobrīd ir trešais pretendents uz Saeimas deputāta krēslu no KPV LV, kas palicis “aiz strīpas”. Ja dažādu apstākļu dēļ Saeimā darbu beigs trīs KPV LV partijas deputāti (kļūstot par ministriem, atsakoties no deputāta mandāta vai citu iemeslu dēļ), Andris Kivičs tuvāko četru gadu laikā var nonākt Saeimā, jo par to lēmuši vēlētāji, kas pēdējās parlamenta vēlēšanās balsoja par KPV LV. Izstājoties no partijas, partijas biedrs var saglabāt tā saukto mīksto mandātu vai arī no tā atteikties. Kivičs ir izvēlējies mandātu paturēt.

Foto: kā "KPV LV" sagaidīja vēlēšanu rezultātus

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu