TV personība Rūta Dvinska dod pretī viņas uzacu kritiķiem un iesaka nepļūtīt (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/rutadvinska/

​LNT ētera personība un gaidībās esošā Rūta Dvinska “sacepusies” par to, ka cilvēki sociālajos tīklos bieži kritizē viņas gaišās uzacis – viņa nav baidījusies atbildēt “ekspertiem” un atklājusi, ko pati par to visu domā.

“Jūs man rakstāt, ka esmu smieklīga un baigi asprātīgā, jo it kā pajokoju par savu uzacu tēmu storijā, bet ziniet, nu jau kādu pusgadu šī lieta nav nekādi joki. Tas, cik daudz svešu cilvēku satrauc tas, ka man ir blondas uzacis, ir vairāk nekā pārsteidzoši!!! Viņi šēro manus storijus viens otram ar saviem komentāriem, nereti ir tieši tik stulbi, ka nošēro nevis domātajam adresātam, bet tieši man; tad ir tādi, kuri vienkārši nekautrējas būt skaistuma eksperti bez jebkāda pamatojuma (jo kamoon, es redzu jūsu bildes), ir daži labvēļi, kuri piedāvā manu izskatu “savest kārtībā” utt.

Es krāju jūsu vēstuļu screenshotus, tūlīt aizsākšu kustību #noeyebrowsnoproblems un pelnīšu ar to naudu, redzēsim, kurš tad smiesies!

Gribas jautāt - ja man būtu, piemēram, liela dzimumzīme uz vaiga, vai tad arī jūs man ieteiktu no tās atbrīvoties?! Ja ne, tad kādēļ iesakāt manas blondās uzacis krāsot? Tā ir mana izskata īpatnība, ok?! Un nē, man nav nekas pret krāsotām uzacīm, esmu to darījusi daudzus gadus, tāpat arī, iespējams, kādreiz tās padarīšu redzamas uz mūžu, lai gan par šo ļoti šaubos, jo vecumdienās gribētu tādu askētisku “nordic beauty” skatu, gariem sirmiem matiem, un tur nepiestāvēs ietetovētas uzacis. Bet šobrīd mana izvēle ir dabīgā uzacu krāsa, un tā ir blonda, un, iedomājieties, man tā PATĪK, jo tā ir MANA!!! Atcerieties, jums ir visas iespējas un tiesības izskatīties tā, kā jūs vēlaties, un vēl vairāk, pārvērst to, kas citiem šķiet nepilnība, par savu īpašo fīču! BET jums nav nekādu tiesību pļūtīt par citu cilvēku dabas dotu izskatu (tikko pamanīju, ka 90% emoji smaidiņu nav uzacu #inyourface),” raksta Dvinska.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

Kā jau ziņots, LNT skaistais pāris Rūta un Kaspars Dvinski ir dēliņa gaidībās. Protams, māmiņa dalījusies arī ar dažiem skaistiem kadriem no gaidību laika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Decembris atnācis ar skaistām ziņām! Mēs BEIDZOT zinām ko gaidām! ??vai??

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Klāt pavasaris, krāsas un gandrīz gandrīz jau arī mazais cilvēks ?

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kopā ir šmucīgāk, bet foršāk! ?

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

Šī būs Dvinsku pāra otrā atvase - viņi ir vecāki meitai Grietai, kura pasaulē nāca pērnā gada augustā.

Rūta un Kaspars mija gredzenus 2016. gada vasarā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu