Marta Grigale izdod jaunu dziesmu “Pulss”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Marta Grigale
Marta Grigale Foto: publicitātes

Mūziķe Marta (Marta Grigale) 25. aprīlī laidusi klajā jaunu singlu “Pulss”, kas pērnā gada nogalē tapis dziesmu rakstīšanas nometnē “RigaLive”.

Dziesmas autori ir Marta, Jānis Driksna (“My Radiant You”) un Jānis Eglītis, bet producents – Kaspars Ansons. Jau nometnes laikā to atzinīgi novērtējuši gan pārējie tās dalībnieki, gan pašmāju un ārvalstu mūzikas eksperti.

MARTA dalās savās izjūtās par singla tapšanu: “Uzrakstīt dziesmu vienā dienā no nulles, turklāt kopā ar cilvēkiem, ar kuriem nekad iepriekš neesi strādājis, ir izaicinājums, bet tieši tāpēc tas ir tik vērtīgi. Šāda pieredze liek izkāpt no komforta zonas un palīdz iedarbināt smadzenes pavisam citā režīmā.”

“Man bija patiess prieks sadarboties ar Martu nometnes ietvaros, kopā radot ļoti vasarīgu un lipīgu dziesmu,” stāsta mūziķis Jānis Driksna. “Dziesmai ir īpašs stāsts, bet tai pašā laikā tā ir viegli uztverama.”

Dziesmai izveidots arī teksta video, ko radījis Ēriks Saksons. Tā pieejama izplatītākajās digitālās mūzikas straumēšanas vietnēs (YouTube, Spotify, iTunes u.c.).

Dziesmu rakstīšanas nometnes organizē "Latvijas Mūzikas attīstības biedrība/Latvijas Mūzikas eksports", un līdz šim nometnē piedalījušies vairāk nekā simts mūziķu, to skaitā Dons, Linda Leen, Jānis Aišpurs, Aija Andrejeva, Markus Riva, Māra Upmane-Holšteine un daudzi citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu