2014. gada pārstāvis Eirovīzijā pat nav noklausījies "Carousel" dziesmu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/joran.steinhauer

Eirovīzijas veterāns Jöran Steinhauer sarunā ar TVNET atklāja, ka vēl "Carousel" visu to labāko, taču nav paspējis noklausīties šā gada Eirovīzijas dziesmas.

"Ja godīgi, es vēl neesmu klausījies NEVIENU dziesmu. Tā man tradīcija, jo bērnībā arī dziesmas noklausījos tikai pašā Eirovīzījas vakarā. Šogad es pats vadīšu Vācijā Eirovīzijas pasākumu tajā pašā vakarā, tātad tomēr noteikti vēl gatavošos šonedēļ. Principā varu teikt, ka man parasti patīk maksimāli trīs dziesmas katrā Eirovīzijas vakarā. Dzīvesprieku gribas redzēt - un ka sevi neņem pārāk nopietni. Mani muzikāli uzrunā īpašas harmonijas - kad tās dzirdu, būšu priecīgs. Tādā ziņa esmu vienkāršs klausītājs. Galvenais, ka nav gārlaicīgi!" tā mūziķis.

Kā jau ziņots, par iekļūšanu finālā Latvijas pārstāvjiem būs jācīnās ar Šveici, Zviedriju, Īriju, Austriju, Moldovu, Rumāniju, Dāniju, Armēniju, Albāniju, Azerbaidžānu, Maķedoniju, Norvēģiju, Krieviju, Nīderlandi, Horvātiju, Lietuvu un Maltu.

Pirmais starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfināls Telavivā, Izraēlā, notiks 14. maijā, bet otrais – 16. maijā. Kopumā šī gada konkursā piedalīsies 42 valstis, no kurām 36 sacentīsies divos pusfinālos. Vieta finālā 18. maijā automātiski nodrošināta tā saucamajam “lielajam pieciniekam” – Francijai, Vācijai, Itālijai, Spānijai un Apvienotajai Karalistei, kā arī 2018. gada konkursa uzvarētājai Izraēlai.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu