Roberto Meloni saniknojis nekaunīgs parādnieks, kas negrib viņam atdot naudu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Pašmāju TV personība un pasākumu vadītājs Roberto Meloni ne pa jokam noskaities uz kādu producentu, kas viņam nav atdevis naudu, un nu savu sāpi paudis publiski.

“Es katru dienu esmu arvien vairāk un vairāk pārsteigts par cilvēkiem, kuri tev ir parādā. Laiks iet, visādi meli un pasakas tiek izdomātas, lai neatdotu to naudu, ko tu esi godīgi un profesionāli nopelnījis.

Un vēl tev pat paliek neērti prasīt viņiem, atgādināt, ka viņi tev nesamaksāja...

Bet, kad tu atgādini, un tas cilvēks sāk vēl “hironizēt” par saviem parādiem, tad vispār saproti, ka ir laiks prasīt atklāti savu naudu. Un es neesmu vienīgais. Vai tiešām pirms uzsākt jebkādu projektu saucamais “producents” neliek tāmē izmaksas un ciparus? Un kur vēl paliek sirdsapziņa un kauns?” raksta Roberto.

“Un gribu noprecizēt, ka man IR līgums, un tas jau stāv pie savas juristes. Es nestrādāju bez līguma un maksāju nodokļus,” viņš piebilda.

“Naudu ar sirdsapziņu Latvijā netaisa”, “Patiesībā tieši šā iemesla dēļ es tagad bieži prasu avansu. Un ja nemaksā, tad nolecu no projekta un nokancelēju visas aktivitātes”, “Žēl, ka tev tāda pieredze,” tā komentētāji.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu