Zināms rakstnieces Noras Ikstenas laulības izjukšanas iemesls (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Aprīlī veiksmīgā pašmāju rakstniece Nora Ikstena (49) sociālajos tīklos pavēstīja, ka izjukušas viņas attiecības ar vīru, gruzīnu rakstnieku Levanu Beridzi. Intervijā ar žurnālu “Ieva” viņa atklāja, ka pie tā vainojama viņa neuzticība.

“Esmu savā prātā iezīmējusi 2017. gada 24. novembri - todien guvu dramatisku atklāsmi par to, kas un kādā veidā noticis. Un grēku nožēla par nodevību no tik ticīga cilvēka uz mani vienkārši neiedarbojās. Līdz ar to man bija vajadzīgs divtik liels spēks, lai es gan izturētu lēcienu no tramplīna, gan publiski nesagrūtu šā trieciena dēļ. Atzīšos, tas bija vissmagākais posms personīgajā dzīvē, kādu jebkad esmu piedzīvojusi,” izdevumam atzina rakstniece.

“Saistoties ar Levanu, pievēršoties pareizticībai, es biju nolēmusi, ka dzīvošu citādi. Un es arī dzīvoju citādi. Pirms vienpadsmit gadiem pilnībā izmainīju savu dzīvi. Jā, es kalpoju otram cilvēkam. Pārkāpu pāri daudzām lietām, kas man pirmajā brīdī šķita nepieņemamas, un no sirds ilgstoši kalpoju un biju uzticīga. Droši vien tāpēc mana vilšanās bija tik smaga, jo domāju - tā ir abpusēja sajūta. Ka mēs abi tā vēlamies,” viņa piebilda.

Kā zināms, Ikstena un Beridze satikās 2008. gada decembrī Ventspils Rakstnieku namā – tolaik viņai aiz muguras bija jau divas izjukušas laulības. Pirmās ar politologu Jāni Ikstenu, otrās ar operatoru Hariju Beķeri. 

Ikstena trešo reizi laulības ostā iestūrēja 2010. gadā Gruzijā, pirms tam pārejot pareizticībā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu