Žanete Skarule pārcēlusies uz Amsterdamu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Vizuālās mākslas programmas kuratore Žanete Skarule piedalās preses konferencē Latvijas Mākslas akadēmijā, kurā informē par Cēsu Mākslas festivāla vasaras programmu.
Vizuālās mākslas programmas kuratore Žanete Skarule piedalās preses konferencē Latvijas Mākslas akadēmijā, kurā informē par Cēsu Mākslas festivāla vasaras programmu. Foto: Edijs Pālens/LETA

Režisore, bijusī MTV Latvija vīdžejmeitene Žanete Skarule par pašreizējo dzīvesvietu sauc Amsterdamu, kur, kā atklāj intervijā izdevumam "Santa", pārcēlusies mīlestības dēļ. 

"Pirms pusotra gada, pirms devos atpakaļ uz Ameriku, lai pabeigtu studijas, satiku savu draugu (dizainers Germans Ermičs – red.). Viņš dzīvo un strādā Amsterdamā, šeit ir viņa iestrādnes. Man, protams, bija jāpabeidz studijas, bet mēs arī uzreiz sapratām, ka distance un ilgošanās var būt ļoti skaistas tikai uz brīdi.

Ja gribam būt kopā, mums ir jādzīvo kopā.

Var teikt, ka no manas puses pārcelšanās uz Amsterdamu bija solis mīlestības vārdā," atklāj Skarule. 

Režisore stāsta, ka abi iepazinušies kādā kopīgā draugu ballītē. "Tas bija diezgan neticami, jo mēs paskatījāmies viens uz otru, sākām smaidīt un kopš tā brīža bija skaidrs, ka vēlamies pavadīt laiku kopā."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

From Vecpiebalga with <3 #summersolsticefullspeed ?‍??‍?

A post shared by zanete skarule (@zaneteskarule) on

Uz jautājumu, vai bijusī MTV vīdžejmeitene plāno dibināt ģimeni, viņa atbild apstiprinoši, piebilstot: "Mani tas interesē, bet ne šajā brīdī."

Iepriekš Žaneti vienoja romantiskas attiecības ar arhitektu Austri Mailīti

Šovasar Skarule būs Cēsu Mākslas festivāla kuratore. 

Festivāla atklāšana gaidāma 6. jūlijā ar izstādi “Close-up / Tuvplāns”, kuras atskaites punkts ir 21. gadsimtā aktuālais jautājums par nacionālu mākslu globālajā laikmetā, un koncertu “LNSO, Ķeniņš un Mesiāns”. Pirmoreiz Latvijā skanēs Tālivalda Ķeniņa skaistā un spēcīgā Astotā simfonija ar izvērstu ērģeļu solo, ko spēlēs pasaulslavenā Iveta Apkalna.

Vizuālās mākslas izstāde “Close-up / Tuvplāns” ir multimediāls projekts, kas ietver gan pētniecisko žanru, gan mākslas izstādi klasiskā formātā. Projekta uzmanības fokusā izcilas personības, kuras vieno latviska izcelsme un vienlaikus spēja atstāt nospiedumus pasaules kultūrā. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu