Viens no pirmajiem vasaras vēstnešiem, kā zināms, ir ugunskura un uz grila cepta ēdiena smarža, kas vilina no kaimiņu pagalma. Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku pie dabas krūts, baudot to kopā ar alutiņu? Katram no mums ir sava iecienītākā recepte, bet interesanti, ar kādu ēdienu grila sezona saistās sabiedrībā pazīstamiem ļaudīm. TVNET jaunajā rubrikā "Slavenības uz oglēm" aicinājām ar savu recepti dalīties grupas "Pienvedēja piedzīvojumi" solistu Māri Žigatu.
Slavenības uz oglēm: Māris Žigats
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Māris gatavošanai izmantoja vistu spārniņus, kādu no pikantākajām "Spilvas" tomātu mērcēm, saldo kartupeli, eļļu un sāli. Laba daudz nevajag!
Foto: Māris Žigats gatavo savu iecienītāko grila ēdienu