Pļavniekos un Ziepniekkalnā vasaras sezonā darbosies mobilās kultūrtelpas “Strops”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Kultūrtelpa “Strops”
Kultūrtelpa “Strops” Foto: publicitātes

No 1. jūnija līdz 7. septembrim jau trešo gadu divās Rīgas apkaimēs ar daudzveidīgu kultūras un izklaides pasākumu programmu apmeklētājus gaidīs mobilās kultūrtelpas “Strops”, šajā sezonā iepriecinot Ziepniekkalna un Pļavnieku iedzīvotājus.

Mobilā kultūrtelpa “Strops” jau otro gadu pēc kārtas apmeklētājiem tiks atvērta Ēbelmuižas parkā, Ziepniekkalnā, bet šīs sezonas jaunums ir kultūrvieta Pļavniekos – “Zaļajā birzī”, Andreja Saharova ielā. Ņemot vērā tās atrašanās vietu līdzās dzīvojamo māju masīviem, sarūpēta īpaša programma Pļavnieku iedzīvotājiem.

Vasaras laikā “Stropos” notiks daudzveidīgi kultūras, izklaides un izzinoši pasākumi. Pļavnieku “Stropā” apmeklētāji tiks gaidīti sestdienu priekšpusdienā, kā arī trešdienu un piektdienu vakaros, savukārt Ziepniekkalnā pasākumi notiks sestdienās, otrdienās un ceturtdienās.

Sezonas atklāšana gaidāma Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā, 1. jūnijā, kad vienlaikus abās pasākumu norises vietās būs skatāmas teātra izrādes bērniem.

Pļavniekos jūnijā uzstāsies Aleksandrs Kazakovs un grupa “Da’Ba”, gaidāms dzejnieka Semjona Haņina autorvakars, dziesminieka Kārļa Kazāka koncerts.

Savukārt Ziepniekkalnā jūnijā uzstāsies grupa “Baložu pilni pagalmi”, būs tikšanās ar dzejnieku un tulkotāju Guntaru Godiņu, notiks laikmetīgās kokļu mūzikas koncerts.

Grupa Baložu pilni pagalmi uzstājas Positivus festivālā Salacgrīvā.
Grupa Baložu pilni pagalmi uzstājas Positivus festivālā Salacgrīvā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Abu kultūrtelpu jūnija programmās gaidāmi arī deju vakari, radošās darbnīcas bērniem un citi notikumi. 

Ar detalizētu pasākumu programmu var iepazīties tīmekļa vietnē www.kultura.riga.lv.

Kultūrtelpas “Strops” ir viens no Latvijas simtgades Rīgas pasākumu programmas projektiem, to atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Aktivitāšu programmu kultūrtelpu darbības laikā organizē biedrība “I Did It”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu