Aktieris Māris Bezmers samelojies policijai

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

TV ekrānos ir atgriezies pašmāju seriāls “Viņas melo labāk”, kurā redzams arī Roberta lomas atveidotājs Māris Bezmers. Intervijā ar žurnālu “Vakara Ziņas” viņš atklāja kādu gadījumu, kad “sapūtis pīlītes” policijai.

“Kad pirms desmit vai divpadsmit gadiem notika pasaules čempionāts hokejā, mēs trokšņojām pārāk ilgi, un tika izsaukta policija par miera traucēšanu. Policijai stāstīju tikai taisnību, ka skaļi fanojām līdzi hokejam un bijām skaidrā prātā. Tas, ka bijām skaidrā, gan bija meli. Bet neaizmirstiet, ka alkohola lietošana ir kaitīga jūsu veselībai,” tā Bezmers.

Kā jau ziņots, pirmdien, 27. maijā, pie skatītājiem nonāca iemīļotā seriāla “Viņas melo labāk” septītā sezona. 

Šajā sezonā meli, kaislības un intrigas vīsies ap kādu vērtīgu mākslas darbu, par kuru cīnīsies visi! Arī Olgas (Sarmīte Rubule) brālēns, mākslinieks Indulis (Jānis Āmanis) šai lietai pievērsīsies ar pilnu nopietnību, radot gleznas kopiju un tādējādi sajaucot prātus ikvienam, kurš tīkos tikt pie gleznas oriģināla. Arī draugi Māris (Andris Bulis) un Arvis (Lauris Dzelzītis) iesaistīsies kriminālās un puslegālās darbībās, cerot iegūt mākslas darbu, turklāt abiem sabiedrotajiem gaidāmas jaunas vēsmas romantiskajā dzīvē – Māra interesi piesaistīs kāda dāma, kurai arī viņš nebūs vienaldzīgs, taču Arvja un Marijas (Anete Krasovska) laulība draud izjukt pavisam.

Margarita (Karīna Tatarinova) nav atmetusi cerību būt laimīga, un arī Roberta (Māris Bezmers) sirds, satiekot Margaritu, sāk pukstēt straujāk, jo veca mīla nerūs! Margarita un Roberts mēģinās atjaunot savas attiecības, bet vai tas izdosies? Apņēmības pilna Margarita būs ne vien mīlas dzīvē, bet arī profesionālajās gaitās! Kopā ar Martu (Evija Skulte) draudzenes sāks jaunu biznesu - tomēr Margaritai atkal dzīve sagriezīsies kājām gaisā un Martai nāksies kārtīgi pārdomāt, ar ko turpināt iesākto!

Vienkāršā lauku meitene Ligita (Dita Lūriņa) beidzot būs iedzīvojusies pilsētā un izbaudīs tās piedāvātās iespējas no visas sirds – viņa pat atradīs ceļu, kā kļūt par īstu zvaigzni. Caur pārpratumiem un naudas afērām dzims jauna draudzība starp Mariju un jaunpienācēju seriālā Keitu (Laura Atelsone). Olga, greizsirdības vadīta, atradīs veidu, kā būt tuvāk savam vīram ik dienas, sākot darbu viņa autoservisā. Vai tas beidzot pieliks punktu Kostjas (Kristians Kareļins) kaitīgajiem ieradumiem?

Satiksim arī citus jau iemīļotos tēlus no seriāla iepriekšējām sezonām, iepazīsim arī jaunus un aizrautīgi sekosim līdzi kaislīgajām varoņu dzīvēm. Būs meli, būs nepatikšanas, būs šķiršanās un jauni sākumi, būs laimes mirkļi un dziļas bēdas…

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu