"X Faktora" žūrijai pievienojas Marats no "Musiqq"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Kaspars Filips Dobrovoļskis

Muzikālais šovs “X Faktors” jau septembrī atgriezīsies TV3 ar vēl lielāku vērienu, jo līdzšinējai žūrijas komandai – Aijai Auškāpai, Reinim Sējānam un Intaram Busulim – pievienojas mūzikas producents, dziesmu autors un izpildītājs, un grupas “Musiqq” dalībnieks Marats Ogļezņevs.

Par pievienošanos šovam stāsta Marats:

“X Faktors ir liels un vērienīgs projekts visā pasaulē un nu jau arī divas sezonas Latvijā, kas, manuprāt, ir ļoti svarīgi Latvijas mūzikas tirgus attīstībai. Tas arī ir viens no iemesliem, kādēļ piekritu piedalīties šovā. Turklāt šovs nozīmē iespēju arī man izkāpt no savas komforta zonas, jo vēlos ieraudzīt talantus, kas ik dienas ir līdzās tepat Latvijā, smelties iedvesmu un, protams, palīdzēt ar savu pieredzi.”

Marats būs gan žūrijas loceklis, gan arī mentors komandai, kas potenciālajiem dalībniekiem sniedz lielākas iespējas nokļūt uz šova skatuves, jo turpmāk šovā būs četras dalībnieku kategorijas - vokālās grupas, 25+, meitenes vecumā 16—25 un puiši vecumā 16 — 25. “Savā komandā īpaši aicinu jauniešus, kurus interesē mūsdienīga mūzika, reps, hiphops, kā arī jauniešus, kas paši komponē mūziku un raksta dziesmu tekstus, jo atrast kādu, kas to darīs tavā vietā, ir ļoti sarežģīti,” tā Marats.

Foto: Kaspars Filips Dobrovoļskis

Jautājot, vai Marats ir gatavs uzvarēt šovā, viņš atbild pārliecinoši: “Es kā mentors primāri vēlos palīdzēt ar savām zināšanām un pieredzi, kas var atnest uzvaru manai komandai. Turklāt svarīga nav tikai uzvara, bet arī tas, ko tu pēc tam ar šo uzvaru dari, – un es darīšu maksimumu, lai jauno zvaigzni iedvesmotu spert drosmīgus soļus savā muzikālajā karjerā!”

Foto: Ieskats ”X Faktora” atlases dienā Rīgā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu