Kas ir puskailā strīkere, kura izskrēja laukumā UEFA Čempionu līgas finālā? (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP, REUTERS/Scanpix

Sestdien, 1. jūnijā, Madridē risinājās UEFA Čempionu līgas fināls, kur savā starpā tikās divas Anglijas komandas - "Liverpool" un Totenhemas "Hotspur", taču pasaules uzmanību izpelnījās ne vien "Liverpool" uzvara, bet arī kāda puskaila dāma, kura spēles laikā izskrēja uz laukuma. 

Uz laukuma izskrējusī sieviete ir modele Kinsija Volanski, kura pozējusi tādiem žurnāliem kā “Maxim” un “Sports Illustrated”. Modelei izdevās izlauzties cauri apsardzes vīriem un vārtiem no tribīnēm, aizskriet līdz laukuma centram, kur viņu beidzot noķēra apsargi un aizveda prom no laukuma.

Šāds Volanski izgājiens bija reklāmas kampaņa viņas mīļotajam vīrietim, krievu blogerim Vitālijam Zdorovitskim, reklamējot vīrieša erotiskā satura mājaslapas nosaukumu uz viņas knapā peldkostīma.

Fotogalerija:  Modele izskrien laukumā UEFA Čempionu līgas fināla mačā

Tūlīt pēc izgājiena strauji sāka pieaugt modeles "Instagram" konta sekotāju skaits – nakts laikā tas uzauga līdz 2,5 miljoniem. Tiesa, drīz pēc tam viņas konts tika bloķēts – kā atklāja modele “Twitter”, to esot uzlauzuši hakeri.

Blogeris, kura mājaslapa tika reklamēta uz Volanski peldkostīma, solīja apprecēt puspliko skrējēju – arī viņš pats 2014. realizēja šo pašu trakulību, metoties uz laukuma Pasaules kausa finālā, kas notika Riodežaneiro, Brazīlijā. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu