Bonda filmas uzņemšanas laukumā noticis sprādziens, ievainojot vienu cilvēku

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Lielbritānijas kinostudijā "Pinewood Studios" Londonā otrdien notika sprādziens jaunākās filmas par superspiegu Džeimsu Bondu uzņemšanas laukumā, nodarot postījumus skatuvei un viegli ievainojot vienu filmēšanas grupas dalībnieku.

Tabloīds "The Sun" ziņoja, ka trīskāršais sprādziens notika pēc neveiksmīga kaskadieru trika, sagraujot daļu jumta un vairākus sienas paneļus.

Atlūzas uzkrita vienam filmēšanas grupas dalībniekam, kurš atradās pie studijas ēkas Londonas rietumos.

"Šodien "Pinewood Studios" filmējot kontrolētu eksploziju 25. Bonda filmas uzņemšanā, tika nodarīti postījumi "007 skatuves" ārpusei. Uzņemšanā neviens netika ievainots, bet viens filmēšanas grupas dalībnieks ārpus skatuves guva vieglu ievainojumu," tika paziņots oficiālajā Džeimsa Bonda kontā tviterī.

"Bija galējs haoss. Notika trīs milzu sprādzieni, un ir saspridzināta daļa Bonda skatuves jumta. Uzņemšanā bija paredzēta uguns bumba. Tas bija kaskadieru triks, bet kaut kas nogāja šausmīgi greizi. Šī vieta tagad ir slēgta," tabloīds citēja kāda ziņu avota teikto.

Filmas uzņemšanas gaitā ir bijušas arī citas problēmas. Bonda lomas atveidotājam Danielam Kreigam nācās pārciest nelielu potītes operāciju pēc ievainojuma filmēšanas laikā Jamaikā.

Filma, kuras nosaukums vēl nav izdomāts, būs piektā un pēdējā, kurā Kreigs tēlos slaveno britu spiegu. Ļaundara loma tajā paredzēta aktierim Rami Malekam, Bonda priekšnieka lomu atveidos Ralfs Fainss, un filmā tēlos arī franču aktrise Lea Seidū.

Lea Seidū un Daniels Kreigs
Lea Seidū un Daniels Kreigs Foto: publicitātes

Filmas tapšanu ir vairākkārt aizkavējuši strīdi par scenāriju. To daļēji aizkavēja arī tas, ka režisoru Deniju Boilu septembrī nomainīja Kerijs Fukunaga.

Tagad tiek plānots, ka jaunās filmas demonstrēšana ASV, Lielbritānijas un Francijas kinoteātros sāksies 2020. gada 8. aprīlī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu