Puskailajai strīkerei, kura izskrēja laukumā UEFA Čempionu līgas finālā, piespriests bargs sods (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/Scanpix

Sestdien, 1. jūnijā, Madridē risinājās UEFA Čempionu līgas fināls, kurā savā starpā tikās divas Anglijas komandas - "Liverpool" un Totenhemas "Hotspur", taču pasaules uzmanību izpelnījās ne vien "Liverpool" uzvara, bet arī kāda puskaila dāma, kura spēles laikā izskrēja uz laukuma. Nu tapis zināms, kādu sodu saņēmusi gaišmatainā skaistule. 

Kā liecina ārvalstu medijos publicētā informācija, strīkerei piespriests naudas sods 15 000 eiro apmērā. 10 000 eiro no summas piespriesti par sava drauga uzņēmuma nelikumīgu reklamēšanas kampaņu, savukārt 5000 eiro par izskriešanu laukumā. 

Atgādinām, ka uz laukuma izskrējusī sieviete ir modele Kinsija Volanski, kura pozējusi tādiem žurnāliem kā “Maxim” un “Sports Illustrated”. Modelei izdevās izlauzties cauri apsardzes vīriem un tribīņu vārtiem, aizskriet līdz laukuma centram, kur viņu beidzot noķēra apsargi un aizveda prom no laukuma.

Šāds Volanski izgājiens bija reklāmas kampaņa viņas mīļotajam vīrietim, krievu blogerim Vitālijam Zdorovitskim, reklamējot vīrieša erotiskā satura mājaslapas nosaukumu uz viņas knapā peldkostīma.

Tiek lēsts, ka pēc šā incidenta Zdorovitska uzņēmums guvis 5,5 miljonu eiro peļņu no reklāmām. 

Foto: Strīkere izskrien laukumā UEFA Čempionu līgas fināla mačā

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu