Rīgā ar jaunu albumu atgriežas britu reperis «Scarlxrd»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
«Scarlxrd»
«Scarlxrd» Foto: Publiitātes foto

Britu reperis «Scarlxrd», kurš pagājušajā vasarā uzstājās Rīgā ar jaudīgu, enerģijas piepildītu un aizraujošu koncertu, atgriežas ar diviem jauniem albumiem un 15. oktobrī uzstāsies koncertzālē "Palladium Rīga".

Izraisījis milzu interesi mūzikas straumēšanas saitēs kā SoundCloud ar 225 tūkstošu sekotāju skaitu, ar 2 miljonu sekotāju skaitu YouTube un vidēji 1 miljonu klausījumu skaitu mēnesī Spotify, mūziķis turpina sevi pierādīt un negrasās apstāties.

Scarlxrd
Scarlxrd Foto: publicitātes

Uzmanību aizraujoša mūzika, kas apvieno uzstājīgus trepa žanra ritmus ar vokālo sniegumu un pārgalvīgi izjauc robežu starp repošanu un bļaušanu. Repa kritiķi neskopojas ar uzslavām, aprakstot «Scarlxrd» performances, kā arī unikālo hiphopa skanējumu, kurā saklausāmas daudzas ietekmes arī no metālmūzikas.

Foto: "Scarlxrd" pieskandina mūzikas namu "Daile".

Kopš pēdējās uzstāšanās Rīgā «Scarlxrd» ir paspējis izdot divus jaunus albumus. Pirmais no tiem albums “INFINITY”, kas varēja kļūt par vienkrāsainu negativitātes devu, taču «Scarlxrd» izpildījumā tas precīzi ataino mākslinieka muzikālo ietekmju apvienojumu. Šajā albumā 12 dziesmu garumā «Scarlxrd» pārvērš mūsdienu zināmo mūzikas trepa žanru. Albums “IMMXRTALISATIXN” ir jaunākais mākslinieka albums, kurš pie klausītājiem nonāca 4. oktobrī un Rīgā būs iespēja dzirdēt tā pirmatskaņojumu.

Noklausies albumu.

Biļetes publiskajā tirdzniecībā “Biļešu serviss” tīklā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu