Operdziedātāja Elīna Šimkus publiski kaunina dabas piemēslotājus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Pianista Vestarda Šimkus sieva, operdziedātāja Elīna Šimkus saskārusies ar ļoti nepatīkamu situāciju – pie viņu mājām piemēslotāji tagad uzdrošinās uzdarboties pat gaišā dienas laikā.

“Šis ir mans dusmīgais un publiskais "fui" tai cūcīgajai būtnei, kura šodien neslinkoja piestāt šosejas malā Vecmoku pieturā un nobraukt uz mūsu ceļa, lai tur izmestu divus atkritumu maisus. Ikdienā bieži redzam izmestus sadzīves atkritumu maisus (pat datorus un televizorus...) savos piemājas mežos, bet šis bezkaunībā pārspēj visu. Gaišā dienas laikā, zaļā pļavā.

Higiēniskās paketes, dažādi saldumu iepakojumi, matu krāsa un veļas mīkstinātājs vedina domāt, ka tā bijusi kāda cūku-dāma. Ļoti ceru, ka šo personu visu nakti vajās atkritumu murgi.

Mēs savu apkārtni (un ne tikai) cienām, kopjam un vēlamies redzēt tīru. Ja kāds šajā foto atpazīst savu šmuci, droši var doties sakopt jau tagad, lai man tas rīt nav jādara. Ceru, ka tas vairs neatkārtosies,” raksta Elīna.

Foto: facebook.com/elina.shimkus

“Es arī nespēju saprast, kā var aiz sevis kaut ko nomest un vēl speciāli aizvest kaut kur... Viss laikam tomēr sākas bērnībā... varbūt ir pārāk daudz cilvēku, kuri nedrīkstētu vispār audzināt bērnus”, “Diezgan bieži redzama aina”, “Zvāres pieturā arī var redzēt kaut ko līdzīgu, īsti sivēni!!!” tā komentētāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu