Pēc veiksmīgā debijas singla Patriša laiž klajā jaunu dziesmu "Visu un vēl vairāk" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Patriša (Patrisha)
Patriša (Patrisha) Foto: publicitātes

Dziedātāja Patriša (Patrisha), īstajā vārdā Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča, pēc veiksmīgā debijas hita izdevniecības "Universal Music" apgādā laidusi klajā jaunu dziesmu "Visu un vēl vairāk".

Dziesma ir jau otrais singls sadarbībā ar mūzikas izdevniecību "Universal Music".

Skaņdarbs balstās uz gaisīgas ģitāras arpēdžijas un regetona stilā ieturēta ritma. Skaņdarbs muzikāli turpina iepriekšējā singla skaņu estētiku, iezīmējot topošā albuma aprises.  

"Dziesma ir stāsts par pirmo mīlestību, reibinošām dejām un satikšanos, kas paliks atmiņā vienmēr,"

teikts Patrišas preses paziņojumā.

Šovasar Patriša debitēs “Laimas Vaikules Rendezvous” festivālā Jūrmalā, kā arī kāps uz “Summer Sound” festivāla skatuves.

Video: Patrisha par Vaikuli un šovbiznesu.

Dziesma “Visu un vēl vairāk” tapusi, sadarbojoties somu, zviedru un latviešu māksliniekiem. Mūzikas autori ir Nelli Milan, Kristine Bogan and Kim W, vārdu autori ir pati Patrīcija, Rūdolfs Budze, Mikus Fišfelds, Māra Upmane-Holšteine, bet dziesmu producējis Kim W.

“Singls “Visu un vēl vairāk” ir dziesma, kas, cerams, kļūs par skaņu celiņu daudziem skaistiem vasaras piedzīvojumiem. Pirmā mīlestība ir tā, kas nereti ir negaidītākā un emocijām bagātākā, par šīm spilgtajām romantiskajām sajūtām arī tapis šis darbs,” stāsta Patriša.

Noklausies dziesmu.

Dziedājusi jau no mazotnes, kopš 11 gadu vecumu piedalījusies vairāk nekā 60 vokālistu konkursos, gūstot godalgas gan Latvijā, gan ārvalstīs, un jau no 15 gadu vecuma uzstājusies ar savu pavadošo sastāvu, Patriša šī gada februārī izdeva pirmo singlu “Es varu būt tā” sadarbībā ar Universal Music, kas radiostacijās ātri vien kļuva par vienu no spēlētākajām latviešu mūzikas dziesmām, bet Youtube vietnē nu skatīts jau vairāk nekā 700 000 reizes.

Patriša (Patrisha)
Patriša (Patrisha) Foto: publicitātes

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde. 

Foto: #SIF_MAF2019
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu