Kristīne Virsnīte: "Vienmēr esmu vēlējusies suni, tomēr apzinos, ka man tāda nebūs"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no instagram.com/kristine_virsnite/

TV raidījumu vadītāja, ceļotāja un blogere Kristīne Virsnīte saviem teju 24 tūkstošiem sekotāju sociālajā tīklā “Instagram” atklāja, ka ļoti vēlētos suni, taču nav gatava tādai atbildībai.

“Mūsu vecais Džonis. Kad Ame piedzima un pirmajā mūsu kopīgajā vasarā braucām uz laukiem, Džonim radās uzdevums - viņš to sargāja, neatkāpjoties no ratiņiem ne mirkli. Starp Ami un Džoni joprojām ir ļoti cieša saikne, viņš Ami mīl vairāk par visiem. Vakar ar meitu kino noskatījāmies filmu “Suņa ceļojums”, pieraudāju visu zāli, patiesībā zāle pludoja, jo raudāja visi. Ok, iet uz kino ir viens legāls veids kā paraudāt un es to mēdzu izmantot, taču, skatoties šo filmu sapratu, ka vienmēr esmu vēlējusies suni, tomēr apzinos, ka man tāda nebūs.

Es neesmu gatava trešajam bērnam, tieši tik nopietni uztveru suņa ienākšanu ģimenē.

Redz, pie reizes atbildēju uz jautājumu, kuru mēdzat reizēm uzdot - nē, trešo bērnu es negribu, nav manī tādas kapacitātes, lai izaudzinātu vēl vienu bērnu, man jau divi ir un reizēm manis nepietiek pat pašai sev. Turklāt mūsu dzīvesveids ir absolūti neprognozējams - mostamies Rīgā, taču pēkšņi varam iet gulēt Gruzijā vai kaut kur Marokā un man tas patīk, tā brīvības sajūta, ka neesi piesiets. Lai gan varbūt tās ir tikai atrunas?” raksta pašmāju slavenība.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

“Tieši tā pat es iztveru suni, kā Tu saki kā bērnu. Tāpēc suns lai kā gribētos ir nolikts plānā uz vecumdienām, kad bērni būs lieli”, “Suns, tā ir baigā atbildība un rūpes, manuprāt, reizēm pat trakāk kā ar bērnu”, “Manuprāt, dzīvnieku var ņemt tikai, kad tiešām esi gatavs kādu daļu savas dzīves pakārtot arī viņam,” viņai piekrīt komentētāji, kamēr citi norāda, ka visu iespējams atrisināt.

Kā jau ziņots, šīs vasaras sākumā Virsnīte bija devusies uz Itāliju, šogad jau divas reizes paspējusi viesoties Marokā un pavasarī iegriezusies arī Anglijā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feza nelīdzinās nevienai citai pilsētai Marokā, kurā esam bijuši, un mēs esam bijuši no Tanžīras līdz Dakhlai, no Savīras līdz Zagorai. Kad marokāņi mums stāstīja par skarbajiem feziešiem, mums šķita, ka viņi piepušķo savu stāstu, lai viss daudz spilgtāks šķistu, taču teikšu jums tā - šitāds hastlerisms sen nebija piedzīvots, spēj tik atkauties. Taču tiklīdz saproti, ka miers ir labākais ierocis, viss norimst un sajūta, ka vairs uz mums neattiecas. Feza ir baigais karuselis, kas ieslēgts atpakaļgaitā, cik labi, ka no tā neizvēlos. . . #virsnīšiceļo #fez #morocco #africa #visitfez #visitmorocco #travelmorocco #travel #travelingfamily #travelistolive

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šīs bija maģiskas trīs nedēļas mums visiem kopā, mēs pirmo reizi dzīvojām mierīgi, neizšujot visu apskates zemi krustdūrienā, kā parasti to darām. Taču zināt, kas šo ceļojumu padarīja neaizmirstamu? Jūs! Tik daudz vēstuļu, tik daudz iedvesmas, mani Instagrama rādītāji sajuka prātā un atklāja neticamus skaitļus, taču tam nav nozīme, svarīgākais ir apziņa, ka esam jūs pavilkuši uz piedzīvojumiem, tā ir labākā dāvana mums, kas dzīvo, lai ceļotu! Atzīšos, kādreiz sapņoju rakstīt Lonely Planet ceļojumu ceļvežiem, gribēju būt viena no viņiem, kas dodas nezināmajā, taču jāsaka, mans sapnis ir piepildījies ar uzviju, nē, es neesmu viena no Lonely Planet rakstniecēm, vēl labāk - man ir iespēja rakstīt šeit Instagramā jums, kas atbalsta un iedegas tik pat karsti, cik mēs, nokļūstot citādākā kultūrā, kur valda citi likumi. Instagarams ir domāts tam, lai mēs atklātu to, cik neparasta ir pasaule, jo šeit nav laika un valstu robežu. Man ir prieks, ka jūs sajutāt īsto vēstījumu, jo tas nebija rādīt, redz kā mēs varam, kamēr jūs mājās, tas bija atklāt - ja mēs varam, jums arī tas izdosies, tik uzdrošinieties! Es no visas sirds ticu, ka mēs esam pasaules pilsoņi neatkarīgi no tā vai mūsu āda ir bāla vai tumša kā nakts, vai mēs runājam latviešu valodā vai varbūt nemaz neprotam rakstīt. Lai kur mēs pasaulē nokļūtu, tur tāpat cilvēki meklē laimi, viņi priecājas un raud, viņiem dzimst bērni, viņi iegūst un zaudē, mēs visi ejam vienā virzienā, tikai mūsu ceļi mēdz atšķirties. Un te mūsu vienīgās kopbildes no piedzīvojumiem Marokā, taču arī tam nav nozīmes, jo mēs zinām, ka bijām kopā daudz vairāk nekā bildes spēj atklāt! . . “Man cannot discover new oceans unless he has the courage to lose sight of the shore.” — Andre Gide . . #virsnīšiceļo #morocco #mirleft #africa #atlanticocean #travelingfamily #travelwithkids #travelingkids #travelistolive #travel #traveling #lonelyplanet #ourlonelyplanet #backpacker #travelmorocco #visitmorocco . ?: @marie.sarah.b thank you for the beautiful photos, it was a great pleasure meeting you! ?

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Uz augšu