Jūtuberis Armands Jaunzems izaicina lietuviešus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Jūtuberis Armands Jaunzems jeb Armis turpina festivāla "Summer Sound" izaicinājumu sēriju un šoreiz izaicina lietuviešus.

Armis devās uz Lietuvu, lai izaicinātu lietuviešus pret viņu uzspēlēt Lietuvā iecienītāko sporta veidu – basketbolu. Lai izaicinājums būtu interesantāks tika spēlēts “gaisa basketbols”, kas nebūt nesamulsināja lietuviešus un tie devās azartiskā cīņā pret Armandu, kā rezultātā Armim vajadzēja atzīt lietuviešu pārākumu.

“Mēs varbūt nemākam spēlēt basketbolu, bet mēs mākam organizēt festivālus,” tā pēc spēlēm ar lietuviešiem atzina Armands, katru pretinieku arī uzaicinot uz festivālu "Summer Sound", lai viņi paši var pārliecināties par festivālu organizēšanas spējām.

Festivāls Summer Sound iepriekš ir izziņojis čigānu panka karaļus Gogol Bordello, pasaules elektroniskās mūzikas topu līderi Sigala, lietuviešu elektroniskās mūzikas uzlecošo zvaigzni Dynoro, nīderlandiešu DJ duetu The Him un labākās pašmāju grupas un izpildītājus – "Bermudu divstūris", "The Sound Poets", Aija Andrejeva, Jānis Stībelis, ansis, "Carnival Youth", "Labvēlīgais tips", "Laime pilnīga", "Very Cool People" feat. ansis, Edavārdi un Kristīne Prauliņa, Viņa, "Double Faced Eels", Makree (Live), Chris Noah, leģendāro festivāla dīdžeju Tomu Grēviņu, DJ Aspirīns, DTD, ekstravaganto apvienību "Ziedu vija", lietuviešu Jauti, Jurga un Antikvariniai Kašpirovskio Dantys un vēl citus māksliniekus. Tuvojoties festivālam mākslinieku saraksts tiks papildināts.

Festivāls "Summer Sound" 2019. gadā norisināsies devīto reizi un ir neapšaubāmi kļuvis par vienu no nozīmīgākajiem vasaras mūzikas notikumiem Baltijā. To apliecina tūkstošiem apmeklētāju, kuri ik gadu dodas uz brīnišķīgo Liepājas pludmali, lai baudītu divu dienu muzikālu prieku un atpūtu pašā jūras krastā. Katru gadu festivāls piedāvā vairāk nekā 50 māksliniekus, kā arī rūpējas par daudzveidīgu izklaižu un aktivitāšu programmu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu