Slavenības uz oglēm: Ozols

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Viens no pirmajiem vasaras vēstnešiem, kā zināms, ir ugunskura un uz grila cepta ēdiena smarža, kas vilina no kaimiņu pagalma. Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku pie dabas krūts? Katram no mums ir sava iecienītākā recepte, bet interesanti, ar kādu ēdienu grila sezona saistās sabiedrībā atpazīstamiem ļaudīm? TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" aicinājām ar savu recepti dalīties Latvijas hiphop mūzikas "dūzi" - Ozolu!

Ozols gatavošanai izmantoja vistas gaļu, sāli, piparus, olīveļļu, adžiku, citrona sulu, kā arī dārzeņus pēc sirds patikas, piemēram, papriku, tomātus, redīsus un svaigu gurķīti. Protams, neiztikt arī bez atspirdzinošā "Coca-cola" dzēriena!

Kāds bija gala rezultāts - uzzini video! 

Foto: Ozols gatavo savu iecienītāko grila ēdienu

Kā zināms, 6. jūlijā  Siguldas pilsdrupās notiks Ozola “Jubilejas koncerts”. Pasākuma ietvaros ieplānota Ozola daiļrades retrospekcija ar dzīvo pavadījumu. 

Koncertā kā īpašie viesi uz skatuves kāps arī vairāki dīdžeji un mūziķi no Eiropas un Latvijas. Paredzēto mākslinieku saraksts ir šāds: "Latgalīšu reps", Rick Feds, Emil, Niklāvz, Turntabalist Latvia, Dii & Krii, Soraya.

Siguldas pilsdrupās ieeja ir no plkst. 18:00, bet biļetes pieejamas visās “Biļešu servisa” kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu