Mūzikas festivāls "Tinte" jau šonedēļ

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Tinte"
"Tinte" Foto: publicitātes

Sestdien, 13. jūlijā, Valmiermuižā, līdzās alus darītavai, pils parkā norisināsies mūzikas festivāls "Tinte", kuru ieskandinās tādi pašmāju mākslinieki kā Intars Busulis, grupas "Carnival Youth", "Double Faced Eels", "Triana Park" un daudzi citi.

Festivāla teritorija tiks atvērta no plkst.12:00, kad īpaši gaidītas būs ģimenes ar bērniem. Dažādas atrakcijas, garšīgas maltītes un mūziķu uzstāšanās uz lielās skatuves: no plkst.15:00 koncertēs grupa "Very Cool People" kopā ar Kristīni Prauliņu, ansi un Edavārdi, kā arī valmierieši "Septiņi dēli". Dienas programma līdz plkst.18:00 visiem apmeklētājiem būs bez maksas.

Vakara programmu atklās plkst.20:30 atklās jaunais un talantīgais mūzikas producents no Valmieras "mickeen", pēc tam sekos Mika Dukura uzstāšanās. Plkst.22:00 uz festivāla "Tinte" skatuves kāps Intars Busulis. Pusnaktī koncertēs grupa "Carnival Youth", pēc tam sekos "Double Faced Eels", "Triana Park" un festivālu noslēgs grupa "Olas". Lai atrastos festivāla teritorijā pēc plkst.18:00, būs jāiegādājas biļete, ko organizatori iesaka darīt jau tagad mājaslapā www.festivalstinte.lv.

Paralēli lielajai skatuvei, darbosies dīdžeju telts, kur visas nakts garumā uzstāsies vieni no šī brīža labākajiem dīdžejiem Baltijā: DJ All-viss, DJ Dubra no Latvijas, kā arī Lietuvas populārākais ballīšu maestro DJ Mamania.

Pasākumu vadīs "Latvijas Radio 5" ētera personība un bāra "Tinte" viens no dīdžejiem Magnuss Eriņš.

Triana Park
Triana Park Foto: publicitātes

Festivāla viesiem no Rīgas, kuri plāno uz Valmieru dosies ar sabiedrisko transportu, uzņēmums "VTU-Valmiera" nodrošinās papildu autobusus, ja visas vietas transportā tiks aizpildītas. Papildu transporti kursēs vienā laikā ar plānotajiem reisiem. Arī svētdien no rīta, kad festivāls būs noslēdzies, "VTU-Valmiera" nodrošinās papildu autobusus maršrutā Valmiera-Rīga, ja tas būs nepieciešams.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu