Svarīga informācija Eda Šīrana koncerta apmeklētājiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Edgars Kalmēns/Apollo

Plānots, ka popmūzikas izpildītāja Eda Šīrana koncertu Lucavsalā apmeklēs vairāk nekā 50 000 cilvēku, šodien medijus informēja koncertaģentūras "L Tips Agency" pārstāve Līva Toniņa.

Viņa norādīja, ka no gaidāmā apmeklētāju skaita vairāk nekā 30 000 klausītāju būs citu valstu iedzīvotāji. Toniņa atzīmēja, ka visvairāk ārzemju apmeklētāju gaidāmi no kaimiņvalstīm - Lietuvas un Igaunijas.

Ņemot vērā lielo apmeklētāju skaitu, Toniņa rosināja apmeklētājiem doties uz koncertu kājām, izmantojot sabiedrisko transportu vai velosipēdu. Viņa arī apstiprināja, ka pie koncerta ieejas būs izveidota speciāla novietne velosipēdiem, taču vietu skaits tajā būs ierobežots.

Savukārt "Rīgas Satiksmes" pārstāve Rudīte Reveliņa informēja, ka gan uz koncerta vietu, gan no Lucavsalas tiks norīkoti papildu sabiedriskā transporta reisi. Viņa arī atklāja, ka tiks izveidots speciāls trolejbusa maršruts, kurš 12. jūlija vakarā kursēs no Latvijas Universitātes ēkas līdz Lucavsalai. Plānots, ka speciālā maršruta trolejbusi sāks kursēt no plkst.18. Reveliņa gan vērsa uzmanību, ka uzreiz pēc koncerta trolejbusi šajā maršrutā vairs nekursēs.

Uzņēmuma "Biļešu serviss" pārstāve Līga Rubīna aicināja apmeklētājus ierasties Lucavsalā laikus, norādot, ka biļešu pārbaude var būt ilgāka nekā ierasts. Viņa uzsvēra, ka personificēto biļešu dēļ pie ieejas biļešu pircējiem būs nepieciešams uzrādīt personu apliecinošu dokumentu - pasi vai ID identifikācijas karti.

Rubīna arī uzsvēra: ja biļeti pircis cits cilvēks, apmeklētājam uz koncertu jāierodas kopā ar pircēju, pretējā gadījumā ieeja koncertā tiks liegta.

Jau ziņots, ka 12. jūlijā Lucavsalā ar vienīgo koncertu Baltijā uzstāsies britu popmūzikas izpildītājs Eds Šīrans.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu