Eds Šīrans jau šovakar pieskandinās Lucavsalu (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Rīgā, Lucavsalā šodien notiks popmūzikas izpildītāja Eda Šīrana koncerts, kuru apmeklēs vairāk nekā 50 000 cilvēku, informēja koncertaģentūras "L Tips Agency" pārstāve Līva Toniņa.

No gaidāmā apmeklētāju skaita vairāk nekā 30 000 klausītāju būs citu valstu iedzīvotāji. Toniņa atzīmēja, ka visvairāk ārzemju apmeklētāju gaidāmi no kaimiņvalstīm - Lietuvas un Igaunijas.

Ņemot vērā lielo apmeklētāju skaitu, Toniņa rosināja apmeklētājiem doties uz koncertu kājām, ar sabiedrisko transportu vai velosipēdu. Viņa arī apstiprināja, ka pie koncerta ieejas būs izveidota speciāla novietne velosipēdiem, taču vietu skaits tajā būs ierobežots.

Savukārt Rīgas Satiksmes pārstāve Rudīte Reveliņa informēja, ka gan uz koncerta vietu, gan no Lucavsalas tiks norīkoti papildu sabiedriskā transporta reisi. Viņa arī atklāja, ka tiks izveidots speciāls trolejbusa maršruts, kurš 12.jūlija vakarā kursēs no Latvijas Universitātes ēkas līdz Lucavsalai. Plānots, ka speciālā maršruta trolejbusi sāks kursēt no plkst.18. Reveliņa gan vērsa uzmanību, ka uzreiz pēc koncerta trolejbusi šajā maršrutā vairs nekursēs.

Koncerta dēļ līdz 13. jūlijam tiks ierobežota satiksme Lucavsalas apkārtnē.

Foto: gatavošanās Eda Šīrana koncertam Lucavsalā

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu