Stepa dejas grupa “Soul Tap” laiž klajā jaunu video Roberta Palmera skaņdarba versijai

Egoiste
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Latviešu stepa dejas grupa “Soul Tap” laiž klajā jaunu video Robert Palmer skaņdarba versijai “Addicted to Love”, sadarbībā ar režisoru Matīsu Kažu.

Stepa dejas grupas mākslinieciskā vadītāja un klipa horeogrāfijas autore Annija Ķesele stāsta: “Ir patiess prieks stādāt ar šo radošo komandu. Joprojām Latvijā stepa dejas žanrs ir šaura niša, taču novērtējama ir profesionālu džeza mūziķu un kino meistaru iedziļināšanās spēja un atvērtība žanra specifikā, izceļot tā unikalitāti. Šis kopdarbs noteikti ir arī iedvesma mūsu topošai stepa dejas izrādei.”

Video režisors ir Matīss Kaža, kas Latvijas un starptautiskai publikai zināms ar savu debijas pilnmetrāžas dokumentālo filmu “Vienu biļeti, lūdzu!” un nu jau radījis krietnu intrigu, uzsākot darbu pie pirmā latviešu vesterna "Kur vedīs ceļš". Matīss Kaža par šo video darbu ar stepa dejas grupu “Soul Tap” saka: “Manā radošajā darbībā mūzikas videoklips ir pavisam jauns formāts, kas tomēr pieprasa nedaudz citādākus formas un satura veidošanas paņēmienus nekā kino, ar ko es nodarbojos ikdienā. Esmu ļoti gandarīts, ka pirmoreiz kā videoklipa režisors strādāju tieši ar stepa deju grupu Soul Tap. Labs koncepts, profesionāls, radoši un tehniski augstvērtīgs izpildījums, spēja improvizēt un domāt vairākus soļus uz priekšu – šīs īpašības raksturo Soul Tap meitenes un viņu mūziķus. Lieliska sadarbība, kuru labprāt atkārtotu vēl kādu reizi.”

Foto: publicitātes

Muzikālā skaņdarba versija tapusi sadarbībā ar Latvijā zināmiem džeza žanra spēles meistariem - Evilenu Protektori (balss), Svenu Vilsonu (ģitāra), Ilmāru Priedi (bass), Krišjāni Bremšu (bungas). Skaņdarba ierakstu un tā māsterēšanu izstrādājis Toms Lisments. Videoklipa radošo komandu sastāda režisors Matīss Kaža, operators Aleksandrs Grebņevs, mākslinieks Edvards Krāsons un kostīmu māksliniece Līga Krāsone. Video tapis sadarbībā ar producējošo studiju Deep Sea Studios.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu