Slavenības uz oglēm: Rūdolfs Kugrēns

Viens no pirmajiem vasaras vēstnešiem, kā zināms, ir ugunskura un grilēta ēdiena smarža, kas vilina no kaimiņu pagalma. Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku pie dabas krūts? Katram no mums ir sava iecienītākā recepte, bet interesanti, ar kādu ēdienu grila sezona saistās sabiedrībā pazīstamiem ļaudīm? TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" aicinājām ar savu recepti dalīties stand-up komiķi Rūdolfu Kugrēnu.

Rūdolfs gatavošanai izmantoja cūkgaļas karbonādi, sīpolu, ķiploku, tomātu, lokus, pētersīļus, dilles, sāli, piparus. Nepieciešama arī citrona sula, eļļa, kā arī etiķis. Rūdolfs izvēlējās baltvīna etiķi, bet der arī parastais. Protams, neiztikt arī bez atspirdzinošā "Coca-cola" dzēriena!

Kāds bija galarezultāts - uzzini video! 

Foto: Rūdolfs gatavo savu iecienītāko grila ēdienu

Ar savu vasaras garšu dalījušies arī radio Pieci.lv ētera personība Marta Grigale, reperis Ozols, mūziķis Māris Žigats, rakstniece Karīna Račko, ēdienu blogeris Pipars, grupas "Indygo" puiši un rokmūziķis Jānis Bukums.  

Uz augšu