Kājām apkārt pasaulei

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ligija Zariņa "Es izvēlos iet"
Ligija Zariņa "Es izvēlos iet" Foto: jumava.lv

Apgādā "Jumava" klajā nākusi ceļotājas Ligijas Zariņas grāmata "Es izvēlos iet", kurā tēlaini aprakstīti ceļojumu iespaidi. 

"Santjago ceļš ir par iešanu, par mirkli starp nebūtību un naktsmājām, par karsto Spānijas sauli un kedām, par cilvēces lāstu, kad dvēsele jāatklāj caur fizisku izturību. Nekādas svētulīgas pļāpāšanas. Stāsts par nobrāzumiem, bet vēstījums — par dvēseli. Ligijas Zariņas grāmata iedrošina doties jebkurā ceļā un uz savas ādas izjust, ka dzīves grūtības dali kopā ar Visaugstāko," par Zariņas grāmatu raksta Laima Kota.

"Jebkurš ceļš sākas sevī, iet caur sevi un noved pie vēl vairāk sevis," tā Gints Barkovskis, rakstnieks, airētājs, Ginesa rekordists.

Ligija Zariņa "Es izvēlos iet"
Ligija Zariņa "Es izvēlos iet" Foto: jumava.lv

"Santjago ceļš ir neatkārtojams — ļoti īpašs un katram cilvēkam citāds. Pat vienam un tam pašam gājējam mērojot tos pašus kilometrus, Ceļš vienmēr atklāsies citā gaismā, lietū, ceļabiedros, sajūtās. Ligija savu Ceļu iet uz priekšu un iekšu vienlaikus, ar katru soli sniedzoties tālumā un dziļumā. Ir jābūt lielai drosmei, lai atzītu un atklātu savu trauslumu. Bet, jo atklātāki esam, jo tiešāk un ciešāk mums var piekļūt Patiesība un Mīlestība, sniedzot iepriekš nepazītu Spēku. Lai šīs lappuses ir iedrošinājums un iedvesma arī Tavam Ceļam," tā Zane Eniņa, ceļotāja, blogere, www.mugursoma.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu